Apartmanın terasında izinsiz muhabbet kuşu üretiliyor.Ağır koku ve gürültü yapmaktadır.Bu konuyu nereye şikayet edebilirim ne gibi işlemler yapılabilir.Bu konuda yardımlarınızı beklerim Acil
Printable View
Apartmanın terasında izinsiz muhabbet kuşu üretiliyor.Ağır koku ve gürültü yapmaktadır.Bu konuyu nereye şikayet edebilirim ne gibi işlemler yapılabilir.Bu konuda yardımlarınızı beklerim Acil
Bağlı bulunduğunuz belediyeye yazılı olarak başvurun.
Ruhsatsız ticari üretim yapıldığını, gürültü olduğunu ve çevreye kötü koku yayıldığını belirtin. Belediye (zabıta) tarafından gerekli işlemler yapılır.
Bulunduğunuz ilçe kaymakamlığına dilekçeyle başvurunuz.Olmazsa sonuç alamazsanız Sulh Hukuk Mahkemesinde aynı binada oturuyorsanız Kat Mülkiyeti gereğince dava açacaksınız.
Konu belediyeyi ilgilendirmekte olup, görevlinin ilgisiz kalması belediyenin zaafı ve suçudur. Israrla başvurunuzu tekrarlayın. Diğer yöntemler daha uzun sürede sonuç verir ve mağduriyet süreniz uzar.
arkadasım o zamandan beri hala kimse ilgilenmiyo en son tekrar belediyeye apt olarak yazılı dilekce verdik fakat gelip gördiler ve icbir işlem yapılmıyor anladıgım kadarıyla gelen kişi arkadaşıymış kısaca yasak olmasına rahmen hala aynı şekilde üretime devam ediyor
belediye biz karışmıyoruz diyo cevre orman müdürlüğü bakıyor diyolar cevrede biz bakmıyoruz diyorlar belediye bakıyor diyorlar ben nereye müracat etcem bilemiyorum
Belediye görevini yapmıyor ise bulunduğunuz yerdeki kolluk (polis veya jandarma) kuvvetine başvurun. Gürültü ve kokudan dolayı Kabahatler Kanunu (md.36) gereğince işlem yapılması gerekir.