-
Dolandırıldım
Dolandırıldım ve aşağıdaki eklediğim dosya ile yaptığım savunmayı 2 senedir yapıyorum ama hala hiçbir makam ilgilenmedi,davanıza bakılıyor,gereği yapılıyor gibi rutin cevaplar,2 sene geçti, ne yapmalıyım,bir sonuç alamadım ve durumum tamamen kötüye gidiyor,bana yardımcı olunuz ve ne yapmam nasıl davranmam gerektiğini lütfen tarafıma iletiniz.
Teşekkür ederimDosya 991
-
Cevap: Dolandırıldım...
Arkadaşım öncelikle geçmiş olsun. Bir yukarıdaki dosyadaki isimleri gizlemen gerekirdi. Çünkü bunlar henüz iddia.. Delilleriyle ıpatlanmadan başkalarını bu şekilde reklam edemezsin. Yazıklarının doğru olduğunu kabul ederek şunları söyleyebilirim. Olayın çok boyutlu, dolandırıcılık, sahtekarlık, darp, tehdit, evrakta sahtecilik ve benzeri bir sürü boyutu var. Ancak Türkiye'de hukuk sistemi maalesef ağır çalışıyor. Bu kadar suç unsuru olan bir işte daha 2-3 sene bir sonuç alabileceğinizi sanmıyorum. Ayrıca eski ortağınızın bir mal varlığıda olmadığına göre nakit, mal vb bir şey alabilmenizde mümkün gözükmüyor. Anladığım kadarıyla yurtdışı işlerinizi de kaybettiniz veya kaybetmek üzeresiniz. İskeleler sizin olduğuna ve 40.000 civarında borcunuzu ödediğinize göre bunları satarak kalan 10.000 TL yi de veriniz. Artan para da bir süre sizi idare eder. Bu arada bu olayları yok kabul edip geleceğe bakınız. Hayat bu batmak da var çıkmakta... Ama hiçbirisi hayatın sonu değil... Mücadele azminizi kaybetmeyin. Psikolojinizi bozmayın.
-
Cevap: Dolandırıldım...
Çok teşekkür ederim olumlu ilginize, şahısların suçları kabarık zaten,saklanacak birşey yok,inanın bana bimer,mali polis,savcılıklar defaatle gidiyor,soruyor,talepte bulunuyorum,maalesef sonuç yok,iskele mevzusuna gelince,o iskeleleri gasp eden şahısın yeni oyunu başladı,iskeleyi gasp ettiği günden bugüne kadar olan zaman sürecinde,iskele bedelini ve kirtasını talep ediyor,çünkü diğer kişilerden borcunu talep edememiş,böyle birşey mümkün mü?...iskeleler bende olsa kiraya verir bir şekilde birçok şeyi toparlarım,ama hala onların elinde...:)