Evli eşe yapılan hakaret ve tehdit
eşim biz evliyken annesinin evine gitti sonra ordan bana telefon açtı gel beni al dedi ve ben gittim ,sonra eşim ben gelmiycem bosanalım dedi annesi falan bende siz bilirsiniz dedim cektim çıktım sonra 10 dakika sonra tekrar dondum geri aklıma altınların ve paraların onun yanında oldugu aklıma geldi telfon actım acmadılar zile bastım kapıyı acmadılar bende asagıdan onlara küfür ettim paralarımı verin dedim onlarda ben bagırınca polis cagırdılar sıkayetcı olmadılar polis sen git oglum dedi gittim.sonra bosanma surecı basladı ve anlasmalı protoklumuzu yapıp dava actık suan hala davamaız devam etmekte ama bu surec içinde bugun bana karakoldan cagrı geldı ifademi aldılar ogun evlerının onun gdıp kufur ettıgımın ertesi gunu akıllaırna gelmıs karakolda sıkayetcı olmuslar 3 aydır ayrıyız bosanma davasını beklıyoruz dava acıldı bu olay dava acılmadan once oluyor ama kagıtlar bana daha yenı ulasıyor olay nasıl gelişir ne yapmak lazım bosanma davasını etkıler mı bu durum veya nasıl bir sonuc dogar onlar bagırdıgıma dahil annesini ablasını ve birde komsularını sahit yazmıslar benımde yanımda bir arkadasım vardı bende ifademde onu sahit yazdım yani olur lütfen acil bir yardım edin
Cevap: Evli eşe yapılan hakaret ve tehdit
2 davada birbirinden bağımsız devam eder. Zannediyorum hakkınızda hakaretten dava açılmış. Önceden sabıkanız yoksa ertelenecek veya adli para cezasına çevrilir. Karşı taraf şikayetinden vazgeçerse dava düşer.
Cevap: Evli eşe yapılan hakaret ve tehdit
yok sabıkamda birde ceza yatsaydık küfür ettik eşimize diye .....daha dava acılmadı sadece karakolda sikyetci olmus bende gittim karkola ifade verdim o kadar