Cevap: 2.kez kaçıyoruz lütfen yardım
Lütfen acil bir cvp beklıyorum bana yardım ederseniz sevinirim lütfenn
Kız arkadaşınız reşit. İlk kaçırışınızda (?) da reşitmiş.
Kendi rızası bulunduğu sürece ailesi şikayetçi olsa bile ikinize de hukuken bir yaptırım uygulayamazlar.
Nikahınızı kıyabilirsiniz.
İlknur hanım cok özür dilerim kızın yasını yanlıs yazmısım 1991 degıl 1992 cok özür dilerim.Savcılık kararıda bu sekılde;
5237 sayılı TCK'nun 109/1 maddesinde düzenlenen sucu olusturdugu süphelinin üzerine atılı kişiyi hürriyetinden yoksun kılma sucu yönünden,magdurenin ? 5237 Sayılı TCK'nun 26/2 maddesi geregi rızasının varlıgı göz önüne alınarak süpheli hakkında kovusturmaya yer olmadıgına...
Diye devam ediyor Suç: kişiyi hüvviyetinden yoksun kılma diye açıldı.Kızın ailesi tarafından ilginiz için tsk ederim.
Arkadaşlar lütfen acıl bir cevaba ihtiyacım var.Bana karsı aksı bir durum olup kızı yolda bırakmaktan korkuyorum ama o anneme bile beni lütfen gelip alsın yoksa baskasına verecekler (nişanlı oldugum halde) bende intihar ederim diyor.İki arada bir dere de kaldım söz yerindeyse.Bana lütfen acil bir şekilde bilgi verirseniz yapmam dogrumu olur yanlışmı size bu mubarek günde büyük dua ederim şimdiden yardımcı olmak isteyen arkadaşlarım için ALLAH razı olsun.
Alıntı:
İlknur hanım cok özür dilerim kızın yasını yanlıs yazmısım 1991 degıl 1992 cok özür dilerim.
O halde bu pazar reşit olacak.
Pazartesi günü nikah kıyabilirsiniz. Telaşa mahal yok.
merhaba arkadaşım. 1992 kaçıncı ay doğumlu. kızı kaçırdıktan sonra eğerki kız kendi rızası ile senden şikayetçi olmayacaksa kaçır. dava açtıklarında savunmanıda yazmışsın. kızda bunu doğrular ise hiçbirşey yapamazlar. çünkü reşit olan kız rızası olmadan zorla verilmeye çalışıyorsa ve kız bundan rahatsızsa sanada güveniyorsa savunmanızı doğrularsınız ve hiçbir sorun olmaz. polis aileye bakmıyor nikah yaptıktan sonra tek cümlesi kapından döndürmeye yetiyor. kız beni istemediğim biriyle evlendirecekleri ve benim evlenmek istediğim kişiyle anlaşarak kaçtık demesi yeterlidir. dava dahi açsalar süreçte herhangi bir sorun yaşamazsın. tekrar söylüyorum. kız eğer rızasıyla kaçtığını söyleyecekse. ayrıca pekte güvenme derim kız korktuğu zaman benim başıma gelenler olabilir sanada. seviyorum ölüyorum deyip bütün herşeyini düzenledikten sonra annesi korkuttuğu için benim gibi yol verilebilirsinde. buda kardeş önerisidir sana.