Nerden başlıcam bilmiyorum ama çok çaresiz bi şekildeyim... 21 yaşında bi eşcinselim internet ortamından biriyle tanıştım ve ilişkimiz başladı...1 yıl beraber olduk bu süre zarfında bu insanı tanıdım çok detaylara girmek istemiyorum...çok iyi günlerimzide geçti çok kötü günlerimizde karşımdaki insan beni felaket derecede sevdigini ögrendim tutuldu ve attıgım adımlar dahi yanlış olamaya başladı kıskançlıklar her ne yapsam yanlış oldu... Hiç sorunsuz günler sorun olmaya başladı ve ben bu insandan ayrılmak istedim çünkü şiddet küfür herşey hadsafada olmaya başladı...ilişkimizi ailemde biliyordu kabullendiler ailemi tanıdı gördü.. Ben ayrılmak istedigimde tehditler başladı öldürürüm gebertirim daha yazamayacagım çok şey var. Tam 8 ay oldu ben halen kurtulmuş diilim her gün beni arıyor telefonu kapatsam evi arıyor evi kapatsam babamı babam kapatsa annemi her anı beni düşünreke geçirdigini söylüyor o kadar caresizimki her gün aglıyorum bizimkiler çok yanlız ve sakin ailem var onlarda bişey yapamıyor çünkü karşı taraf hasta denilecek kadar rahatsız.. Sizden istedigim ne yapabilirim polise gitsem beni öldürecegini söylüyor sürekli tehdit birde markete dahi çıksam evden takip ettiriyor her anım zehir geciyor lütfen bana akıl verin ne yapmalıyım polis savcılık buralara gitsem dahamı kötü olur kesinlikle uzlaşamıyorum sadece benim olacaksın diyor ben bunu kabul ederim ama adam hasta sürekli küfür şiddet ailem çok caresiz ben hergün aglıyorum yani buraya yazdıklarım binde biri çaresizim lütfen yardım edin en azından ne yapabilirim lütfen yorumlarınızı bekliyorum....