Google'a dava açmak istiyorum
Google geçen hafta doğru dürüst bir açıklama yapmadan AdSense reklam hesabımı kapattı ve hesaptaki paramıda alamayacağımı söyleyen alttaki maili gönderdi. mailde bahsedilen suçlardan hiçbirini yapmadığıma eminim. Bilgi almak için birkaç mail gönderdim ama cevap gelmedi. dava açmak istiyorum ama kaliforniya mahkemesi falan diyo ne yapmalıyım nereye başvurmalıyım. ayrıca davayı kazanamazsam bana zararı ne olur. şimdiden teşekkürler.
-----------Google'dan gelen mail----------------------------------
Farkettik ki sitenizdeki web sayfalarında bulunan reklamlarda geçersiz tıklamalar yaratılmakta. Bu yüzden Google AdSense hesabınızı durdurduk.
Lütfen bu adımın AdWords reklamverenlerinin çıkarlarını korumak için atıldığını anlayın.
Bir yayımcının sitesi reklamlar üzerinde geçersiz tıklamalar bulundurmamalıdır, geçersiz tıklamalar şunları içerir:
- yayımcının kendi yarattığı tıklamalar
- yayımcının başkalarını reklamlarını tıklamaya teşvik etmesi sonucu oluşan tıklamalar
- otomatik tıklama araçlarının veya diğer aldatıcı yazılımların yarattığı tıklamalar
- yayımcının reklam kodunu veya biçimini, davranışını, hedeflemesini veya dağıtımını değiştirmesi sonucu elde edilen tıklamalar
Bunun gibi davranışlar Google AdSense Şartlar ve Koşullarının ve program politikalarının ihlalidir, bu politikalar şu adreslerde
incelenebilir:
https://www.google.com/adsense/localized-terms?hl=tr
https://www.google.com/adsense/policies?hl=tr
Geçersiz tıklama etkinliği sonucu hesapları kapatılan yayımcılar ileride AdWords'e katılamayacakları gibi, herhangi bir ödeme de alamazlar. Hesabınızdaki kazançlar etkilenen reklamverenlere uygun şekilde geri ödenecektir.
Saygılar,
Google AdSense Ekibi
Cevap: Google'a dava açmak istiyorum
adsense hizmet sözleşmesinde kabul ettiğiniz polkitikalara bağlı kalarak hesabınızı kalıcı/geçöiçöi dondurmaya da ayrıca hakkı var. bir çok kişinin okumaktan sıkıldığı o uzun yazılarda google şirketini korumaya dair herşey var. işiniz zor. benzer durumlarla karşılaştım..
yeni bir mail adresi ile yeni bir hesap açıp yolunuza devam etmenizi öneririm.