Yaşımı büyütürüp askere gitmek istiyorum
herkese mrb. ben yaşımı büyüttürüp askere gitmek istiyorum ve detaylı bilgi almak istiyorum 11 ekim 1992 dogumluyum ve hastanede dogmadım cevremdekiler 25 yaşında zannediyor beni. yaş büyütürme için nereye başvuracam ve ne kadar zaman sürer ne kadara maal olur ve büyütürünce kaç ay içinde askere gidebilirim yardımcı olursanız cok sevinirim...
Cevap: Yaşımı büyütürüp askere gitmek istiyorum
Nüfus müdürlüğüne bir yazılı başvuruda bulunacaksınız ve muhtemelle hakkınızda bir kemik incelemesinden sonra eğer gerçekten fiziksel gelişiminiz 1992 doğumlu bir çocuğa ait olmadığını vedmuhtemel doğum tarihine ilişkin bir tıbbi öngörü raporuyla yaşınızı büyütebilir ve askere gidebilirsiniz.Eğer hastane raporunuz varsa bu yola başvuramazsınız.
Askerlik sadece fizik ve vücud değildir.
17 yaşında sağlıklı karar alabilecek,gerekirse savaşabilecek yeterlilikte bir yaşta değilsiniz.
Daha da önemlisi öncelikle kullandığınız Türkçe'yi daha doğru okuyup yazamıyorsunuz.Yazdığınız yazı her tarafı imla ve kelime hatalarıyla dolu. Bu türkçeyle askerde dilekçe v.s. yazsanız, komutanınızdan bir temiz sopa yersiniz.
Önce okulunuzu eğitiminizi tamamlamanız sizin için daha uygun olucaktır.
EĞİTİM ŞART !
askerde okuma yazma bilmeyen insan var :)