Uyuşturucudan 6.000.TL ceza yedim ama ceza kağıdı henüz gelmedi?
2008 yılında 0,86grm esrarla jandarmaya yakalandım ve bana mahkeme tedevi ve denetimli serbestlik verdi.bu cezayı aldığımı mahkemde öğrenmedim çünkü hakim hiç bişey demedi.ben 2009 şubat ayında askere gittim ve eylülde izine geldiğimde ewe bi kağıt gelmiş ve tedavi denetimli serbestlik vermişler.aynı 2009 seneleri içinde ben yine esrar yakalttım ama askerde.askeri mahkemeye gittim.hakim bnm sivildeki dosyamıda yeni işlediğim suçla birleştirdi ve bana 10 ay hapis cezası verdi ve paraya çevirdi.6,000tl.yaklaşık 5 ay oldu ve kağıt daha bana gelmedi nezaman ödiceme dair.bnm yapmam gereken bişey varmıdır.yardımcı olursanız çok sevinirim.
Cevap: Uyuşturucudan 6.000.TL ceza yedim.Ama ceza kağıdı henüz gelmedi??ARAPSAÇI
Karar size tebliğ edilir de temyiz etmeyip ödemeyi düşünüyorsanız adliye vezneleri mahkemelerce verilen para cezalarını tahsil ediyor.
Cevap: Uyuşturucudan 6.000.TL ceza yedim.Ama ceza kağıdı henüz gelmedi??ARAPSAÇI
Peki engin bey birşey dah sorucam.benim bu ikinci dosyadaki ifademde arkadaşım istedi aldım.kışlaya sokarkende nizamiye kapısında yakalndım.diye ifade verdim.Hakim bana 10 ay ceza aldığımı söledi ve para cezasına çevirdi.şimdi ceza geldiğinde temyiz etsem bi yararı olurmu.bu arada bnm aldığım ceza temin etmekmi oluo
engin bey ben de alkoyluken 6 gr kokain8 grm esrar ile yakalandım.ifademde alkollü oldugumu esrar almak için gittigimi sureklı kullanmadıgımı söyledim cebimdeki parayı görürce elime verdler zaten iki dakia sonra da yakalandım karakolda polisler beni serbest bıraktı ifade aldıktan sonra bir şey olamaz dediler bir şey olsaydı seni bırakmazdık dediler denetimli serbestlik mi alırım uzn süredir cok iyi bir işte çalışıyorum işimi kaybedermiyim hapis yatarmıyım
İlk suçunuz ise sabıkanız da yoksa denetimli serbestlik alma ihtimali yüksektir.
cok teşekkur ederim yüreğime su serptiniz umarım öyle olur kullanıyorum zaten alır almaz yakaladılar adamalra kaçtı polisler bizi yakaladı günde 30 kişi yakalanıyormuş orda amaç heralde süçluları diil şuca karışanları yakalamak