Apartmanda izinsiz çalışma?
Merhaba
Apartmanda 2 gündür izinsiz çalışma var.Zannedersem depreme dayanıklı olup olmadığını öğrenmek için her kattan makinalarla parça alıyorlar.Bize hiçbir bilgi verilmedi ve vermiyorlar.
Suç duyurusunda bulunmak istiyorum.Dilekçe örneği yada yol gösterebilirseniz sevinirim.
Cevap: Apartmanda izinsiz çalışma?
Çalışmayı kim yapıyor? Düşündüğünüz suç ne, depreme dayanıklılık kontrolunun yapılıyor olması mı?
Kimin yaptığını bilmiyorum.
Apartmanın sorunu benim müteahite vermiyor olmam.Müteahit tabiri caizse bir-iki kişiyi kafalamış onlarda apartman sakinlerinin bazılarını sindirdiler, bazılarını ise kendi yanlarına çektiler ve bu sayede proje vermeden direk müteahitin dediğine rıza göstererek yerin alınmasını sağlamak...
Şimdi çürük raporu almaya çalışıyorlar, fakat kat mülkiyeti kanununu bilmiyorlar. Müteahit onlara rüşvetle çürük raporu alacağım demiş, onlarda çürük raporu alınınca binanın yıkılacağını sanıyorlar.Halbuki tam tersi binayı sağlamlaştırmak için ceplerinden para çıkacak.
Dilekçeye yazmayı düşündüğüm suç ise, binada ne yapıldığını bilmediğim için endişeliyim demek...
İlginize Teşekkürler.