Kapıdan satış iade için destek arz ediyorum
Merhaba arkadaşlar. Öncelikle böyle bir çalışmada bulunduğunuz için teşekkür etmek istiyorum.
Ben 27.08.2010 tarihinde kapıdan satış ile halı yıkama robotu almış bulundum. Aynı gün de teslimi yapıldı. Sözleşmenin bir nushasının bana verilmesinin gerektiğini biliyordum ama verilmedi. Onun karşılığında taksitleri belirten bir ödeme kartı ile garanti belgesi bırakıldı. İçinde teslim tarihi belirtilmiştir. Ben bu satıştan sonra çok rahatsız oldum ve bunu iade etmek istiyorum. Ancak 7 gün içinde cayma hakkımı nasıl kullanacağımı tam olarak bilmiyorum. Duyduğuma göre satıcıyı arayanlar bir daha onlarla irtibata geçememekte. Dolayısıyla 7 günü geçirmekteler. Bana acil bir çözüm yolu sunulabilir mi? Teşekkür ederim...
Not: şirketi aradığımda malın kampanyalı satış olduğundan iade hakkının bulunamayacığını söylediler. Böyle bir gerçek var mı?
Cevap: Kapıdan satış iade için destek arz ediyorum
Not: Şirketi aradığımda malın iade edilemeceğini çünkü kampanya satışı olarak nitelendirildiği öne sürüldü.
Cevap: Kapıdan satış iade için destek arz ediyorum
Sayın Iblevo,
Kapıdan mal satışlarında (satış kampanayalı-kampanyasız farketmez) malı teslim aldığınız günden itibaren 7 gün içinde cayma hakkınız vardır.Şirketin adresini biliyorsanız oraya posta yolu ile iadeli taahhütlü poolarak cayma bildiriminde bulunun.
Saygılarımla...