Printable View
hukukcu falan değilim ama bir insan olarak gerçekten bazen neden bu ülkede yaşıyoruz diye kendime sormadan edemiyorum.Zaten böyle giderse ugandaya falan alıcam ikametgahımı :)) geçmiş olsun hocam.
Moskova'ya gelirsen beklerim.
Memur, düzenlediği düzeltme fişlerini de tatile mi götürmüş acaba? VD. müdürü pekala işlemi yapabilir, yaptırabilir.
Sayın Admin,
Olayı düzelttiler. Dosyadaki düzeltme fişini kimse görmediği için, memur arkadaşta kimseye bilgi aktarmadan tatile gittiğinden böyle bir sonuç olmuş. Ancak benim 55.000 TL gitti. Artık o para geri gelmez(Bu ay oluşacak vergi borçlarınıza sayarız diyorlar). O güne verilmiş bir çekim olsaydı ticari itibarımız da gider, kimse bize kredi çek falan da vermezdi. Ben Türkiye'de bunlar da oluyor diye yazdım. Arkadaşlar dikkatli olsun her akşam hesaplarını kontrol etsinler diye...
Sayın selcukgulten Maliye Bakanlığı'nın keyfi uygulamaları ve diğer sebeplerden zarar görmüş mükellefleri haklarını aramak için bir araya getirecek "Vergi Mağdurları" isimli bir baskı grubu oluşturmaya çalışıyorum. Banka hesaplarına haciz konması sonucu ödeme güçlüğüne düşen mükelleflerin sorunlarına çözüm getirilmesi Talepler listesinin ikinci maddesi
http://vergimagdurlari.blogspot.com
adresini ziyaret ederek konuyla ilgili daha geniş bilgi alabilirsiniz.
Vergi Mağdurları grubu önümüzdeki aylar içerisinde yapılacağı söylenen yeni vergi düzenlemelerinin, vergi ödeyemeyecek duruma düşmüş mükelleflerin durumlarına da çözümler sunacak şekilde genişletilmesi amacıyla kurulmuştur. Çeşitli sebeplerle mağdur duruma düşen mükelleflerin yanısıra, konuyla ilgilenen tüm tarafların da katılımına açıktır.
Sağolun teşekkür ederim. Katılmayı düşünmüyorum.