Playstation Cafe Çalışma Saatleri
Merhaba, konuyu tam olarak nereye açacağımı bulamadım ama en uygun burasıdır diye düşündüm yanlış açtıysamda affola.
Benim bir sorum olcak.
Playstation cafelerde kapanış saatleri kaçtır ?
Bu saati geçenlere ceza uygulaması var mıdır ?
Benim bu konuyla ilgili sorunlarım var. Apartmanca rahatsız olmaktayız.Bu yüzden sizden bilgi almak istiyorum.
Teşekkürler.
Saygılar.
Cevap: Playstation cafe Çalışma saatleri
Bulunduğunuz yerdeki siyasal kadroların yani belediye idarelerinin takdir yetkisi alanındadır ancak tabii ki bu girişim özgürlüğünün sınırsız olduğu anlamına gelmez.Tabii ki bu hakkın bir de nesnel sınırları vardır.Dolayısıyla bu konuda her belediye idaresinin uygulamaları yeknesak olmayabilir.Tabii ki belediyelerde yapacakları bu düzenlemelerde idari takdir yetkisini belirlerken kamu düzenini gözönünde bulundurmak zorundadır.Bence durumu ilgili belediyenizin zabıta müdürlüğüne sorun eğer bir yönetmelik ihlali varsa tabii ki idare cezai müeyyide vermek zorundadır.Benim bildiğim kadarıyla en son 24:00 kapanış saatidir.Ancak dediğim gibi cafe sahibi belki de insanların duyarsızlıklarından faydalanarak bu limiti zorluyor olabilir.En iyi bilgiyi belediye görevlileri size verecektir.İyi Akşamlar...
Cevap: Playstation cafe Çalışma saatleri
Teşekkür ederim ilginize ..