saygılar efendim. çeşitli bankalara 15.000 civarında kredi kartı ve kredi borcum var.haliyle banka avukatları icraya vermişler beni.şu anda polis okulunu çok şükür kazandım. beni bu borçlardan ötürü okuldan atarlar mı? saolun tşk ederim
Printable View
saygılar efendim. çeşitli bankalara 15.000 civarında kredi kartı ve kredi borcum var.haliyle banka avukatları icraya vermişler beni.şu anda polis okulunu çok şükür kazandım. beni bu borçlardan ötürü okuldan atarlar mı? saolun tşk ederim
ALLAH RIZASI için be hiç mi bir bildiği yok kimsenin!!!
Yüz kızartıcı bir suçuun yoksa engel teşkil etmez.
Okuldan atmazlar merak etmeyin. Ancak bağlanacak her türlü aylığınıza 4/1 oranında haciz gelir. Ayrıca nerede ikamet ediyorsanız orayada haciz gelebilir.
saolun çok tşk ederim. babamın evine galiba haciz gelir. hapis falan cezası çıkmaz inşallah? gerçi babam emekli ve ben taksitle öderim diyor.2 yıl okulda olcam.mezun olunca öderim geriye kalanı diye düşünüyorum. ALLAH razı olsun saolun.değerli yorumlarınızı beklıyorum.
Büyük ihtimalle babanızın evine geleceklerdir. Ne olursa olsun babanız herhangi bir tahahüt imzalamasın yeter.