İdare, YD  kararını uygulamıyor

Selamlar Arkadaşlar.Arkadaşlar  ben bir kurumda  memur olarak çalışırken  kurum içerisinde  geçici  görevlendirilmem sonucu idare mahkemesine dava açtım.Dava açar açmaz ilk gelen yazıda idare  mahkemesi   Kararında aynen şöyle  yazıyor DAVALI İDARENİN SAVUNMASI  VE ARA KARARI CEVABI ALINIP YADA SAVUNMA VE ARA KARARINA CEVAP VERME SÜRESİ GEÇİP YENİ BİR KARAR VERİLİNCEYE KADAR  DAVA KONUSU İŞLEMİN YÜRÜTÜLMESİNİN DURDURULMASINA,CEVAP İÇİN İDAREYE  15 GÜN SÜRE VERİLMESİNE OY BİRLİĞİYLE KARAR VERİLDİ. denilmektedir.Bu karar idareye 21.07.2010 tarihinde tebliğ edildi.İdarenin  cevabı  hala  mahkemeye ulaşmamış.(Belkide savunma  vermedi) Kararda 15 günlük süre verilmişti.Benim kafama  takılan sorular şunlar;1-Bir aylık süre 21.08.2010  tarihinde geçti.Bu karar  gereği yürütmenin durdurulması  işlemi yerine getirilmesi lazım değilmi?Bu durdurma  geçiçi bir durdurma mı? 2-Kurum amiri  hakkında  kararı uygulamıyor diye  savcılığa  suç duyurusunda bulunamazmıyım?  Cevapların için  şimdiden teşekkürlerimi sunarım. Sağlık  ve esenlikler dilerim.....

Cevap: İdare,YD  kararını uygulamıyor

Kararı dikkatli okuduğunuzdan emin misiniz... Bu şekilde YD kararı verildiğine hiç tanık olmadım...   YD talebinin, davalı idarenin savunması alındıktan sonra karara bağlanması şeklinde olur ara kararları...

Evet arkadaşlar karar bu şekilde.Benim idare mahkemesinde  bir başka dava  daha vardı.Belki  bu yüzden  idarenin savunmasının alınmadan  YD kararı verilmiş.Fakat  bu karar  uygulanmıyor.Bu geçici YD kararımı  öyle bir karar olurmu?

ilgililer görevi kotuye kullanma suçu işlemektedir.cumhuriyet savcılığına muracat ta bulununuz