biri elbetteki diğerinden üstün, ama hangisi
gerekçeleri ile beraber siz değerli arkadaşlarımdan yorum bekliyorum...saygılar sunarım
Printable View
biri elbetteki diğerinden üstün, ama hangisi
gerekçeleri ile beraber siz değerli arkadaşlarımdan yorum bekliyorum...saygılar sunarım
Bak ben ikisinden de değilim, Gazi'deyim şuan. Yanılmıyorsam sen de henüz hazırlanıyorsun. Benden sana tavsiye okulların isimleri üstünde değil; kurumlaşma düzeyleri ve eğitim kadrolarının üstünde dur. Çok alakasız okullarda, yeni yetişen ve tabiri caizse zehir gibi öğretim üyeleri olabiliyor. Bence önemli olan senin neyi ne kadar almaya hevesli olduğun. O yüzden isimler üstünde çok takılma derim...
o zaman İSTANBUL üstün:)Alıntı:
<b id="quote">quote:</b id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote">Benden sana tavsiye okulların isimleri üstünde değil; kurumlaşma düzeyleri ve eğitim kadrolarının üstünde dur.</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote">
ama Hatemi gibi değerli bi hoca emekli oldu [V]
Yine polemiğe açık bir forum başlamak üzere. Bu tür tartışmaların bir sonuca ulaşması da mümkün değil.Kaldı ki benzer konuda Türkiyenin en iyi eğitim veren hukuk fakültesi https://www.hukuki.net/topic.asp?TOPIC_ID=1343 ve Vakıf-Devlet üniversiteleri https://www.hukuki.net/topic.asp?TOPIC_ID=5361 konuları altında iki ayrı forum zaten mevcut. O nedenle tartışmak isteyenlerin belirttiğim diğer iki forumu izlemeleri daha uygun olacaktır.
istanbul hukuk hukukcu yetstirir,devlet memuru yetistirmez
Bu tür karşılaştırmalara ne gerek var anlamıyorum.Çok saçma yersiz kimseye faydası olmayan konular.Herkes istediği fakülteyi yazsın.Tercih edeceğiniz yer benim düşüncelerime göre mi şekilleniyor?
Bu tür tartışmaların gereksizliğini bir yana bırakırsak, en ilginç olanı da konuyu açan kişinin yorumda bulunmaması. Profilinde öğrenci olduğu yazıyor, eğer hukuk öğrencisi ise ilk başta düşüncesini kendisi belirtmesi gerekirdi, eğer başka bir bölümün öğrencisi ise tartışmadan çıkan (çıkabilirse) sonucun ona ne faydası var?
Fırat beyin vermiş olduğu linkde konu çok detaylı ve şimdi olduğu gibi gereksiz bir şekilde tartışılmıştır. Aynı tartışmalara meydan vermemek için konu kilitlenmiştir. Tartışmaların nerelere kadar gideceğini merak edenler verilen linklerdeki tartışmaları okuyabilirler