Telsimden 5 yıl sonra çıkan borç
merhabalar, kamuda çalışıyorum,1 hafta önce turkcelleden vodafona hattımı taşımak için başvurdum,5-6 gün sonra bana 2005 yılından borç olduğu için yasal takip sürecinin olduğunu hat açamayacaklarını söylediler.nisan 2005ten 11 tl mayıs 2005ten 0,82 kuruş borcu varmış.çok şaşırdım çünkü yıllar önce aldığım hattı 2005te bakırköydeki bir telsim bayiinden tamamen kapatmıştım,zaten kullanılmıyordu, ondan önce de bankadan düzenli ödemedeydi yani borcu yoktu.5 yıl içinde ev ve semt değişikliklerim oldu.bana şimdiye kadar herhangibir uyarı veya belge gelmedi,borcumun olduğunu tesadüfen öğrenmiş oldum hala şaşkınlık içindeyim,izlemem gereken yolu bilmiyorum,elbette telsime öfke de duyuyorum,hattı tamamen kapattığım halde bu borç nerden çıktı?olaydan sonra çevremde böyle mağdur olan çok kişi olduğunu gördüm,çok kişinin hattı kapatmasına rağmen kapama işlemi yapılmadığından faizlerle borçlar kabarmış.borcum bitsin adlı siteden borcumu öğrenmemi söylediler,siteden 103 tl görünüyor ama sanırım bu kampanyadaki faiz indirimli olan ödeme.?sadece bu parayı ödemekle sorun bitermi?telsime telefon açmaya da çekiniyorum.olmayan bir borç üstelik 11 tl için gerçekten icra takibi yapılıyormu?bu konulara yabancıyım üstelik borcu hiç sevmeyen biriyim.?lütfen yardımcı olursanız sevinirim çok teşekkürler..