Üniversite kayıt belgelerimi yırtmışlar
Ben bu sene ktü makineyi kazandım üniversiteden eve kayıt belgeleri gelmiş. ve apartmandan birileri üzerinde ismim yazan bana ait zarfı açarak içindekiler yırtmış.belgenin parçalarını sokağın dört bir köşesinden topladım.
hakkımı nerede aramam gerekiyo. postacının direk bana vermesi gerekmiyo mu ?
karakola gittim şikayetçi olmak için ilgilenmediler.
1 hafta içinde bi çözüm bulmam lazım aksi taktirde kayıt yaptıramayacam.
şimdiden teşekkürler.
Cevap: Üniversite kayıt belgelerimi yırtmışlar
KTÜ ve YÖK'ü arayarak durumunuzu anlattınız mı?
Size en iyi çözümü KTÜ önerebilir diye düşünüyorum.
Alıntı:
Av.İlknur Sezgin Temel rumuzlu üyeden alıntı
KTÜ ve YÖK'ü arayarak durumunuzu anlattınız mı?
Size en iyi çözümü KTÜ önerebilir diye düşünüyorum.
ya benim derdim belgeleri getirmek değil onu ösymden tekrar alıcam. ama yapanın yanına kalmaması lazım onu diyorum. daha öncede sınav giriş belgemi almışlardı.
karakoldada aynı şeyi söylediler ktüyü ara diye. ama ben yapanın ceza almasını istiyorum. yokmu böyle bişey ??
Bu durumda evraklarınızı yırtan kişinin bu sizi maddi ve manevi yönden yıpratan eylemine ilişkin hukuki süreçte elinizde sağlam bir delil varsa maddi manevi tazminat davası talep edebilirsiniz.Eğer belgelerinizi yırtan kimsenin kim olduğunu ortaya koyan resim veya tanığınız varsa çekinmeden tazminat davası açın derim.Dediğim gibi eğer iddialarınızı yargısal süreçte ispatlayabilirseniz bu durum sebebiyle kişilik haklarınızın zedelendiğini ve kayıt belgelerinin elinize ulaşmaması sebebiyle yaşadığınız maddi zararı talep edebilirsiniz.Evraklarınızın ulaşmaması sebebiyle maruz kaldığınız menfi zararı veya ulaşmaması sebebiyle muhtemel ortaya ortaya çıkan ruhsal çöküntüye düştüğünüzü ve zor durumlar yaşadığınızı ileri sürün korkmayın eğer ispatlarsanız bu tip küçük bir olaydan bile ders verecek bir tazminat alabilirsiniz.Ayrıca belgeleri dert etmeyin okuldan durumunuzu anlatarak yeniden isterseniz.
Alıntı:
kaosteorisi rumuzlu üyeden alıntı
Bu durumda evraklarınızı yırtan kişinin bu sizi maddi ve manevi yönden yıpratan eylemine ilişkin hukuki süreçte elinizde sağlam bir delil varsa maddi manevi tazminat davası talep edebilirsiniz.Eğer belgelerinizi yırtan kimsenin kim olduğunu ortaya koyan resim veya tanığınız varsa çekinmeden tazminat davası açın derim.Dediğim gibi eğer iddialarınızı yargısal süreçte ispatlayabilirseniz bu durum sebebiyle kişilik haklarınızın zedelendiğini ve kayıt belgelerinin elinize ulaşmaması sebebiyle yaşadığınız maddi zararı talep edebilirsiniz.Evraklarınızın ulaşmaması sebebiyle maruz kaldığınız menfi zararı veya ulaşmaması sebebiyle muhtemel ortaya ortaya çıkan ruhsal çöküntüye düştüğünüzü ve zor durumlar yaşadığınızı ileri sürün korkmayın eğer ispatlarsanız bu tip küçük bir olaydan bile ders verecek bir tazminat alabilirsiniz.Ayrıca belgeleri dert etmeyin okuldan durumunuzu anlatarak yeniden isterseniz.
teşekkür ederim ilginiz için malesef somut bi kanıtım yok.