Merhabalar ;
03.08.1992 dogumluyum normalde 2011 de muayne ve 2012 de askere gitmem gerekiyor ben bu tarihi erken e atayabilirmiyim mesela sene agustos ayında askere gitmek istiyorum neler yapmam gerekiyor?
Cevaplarınız için teşekkür ederim.
Printable View
Merhabalar ;
03.08.1992 dogumluyum normalde 2011 de muayne ve 2012 de askere gitmem gerekiyor ben bu tarihi erken e atayabilirmiyim mesela sene agustos ayında askere gitmek istiyorum neler yapmam gerekiyor?
Cevaplarınız için teşekkür ederim.
Yerli askerlik şubenize başvurup tecilinizi bozdurdugunuz takdirde gerekli işlem yapılacaktır. Aynı işlemi yabancı şubedende yaptırabilirsiniz fakat celp dönemini belirleme şansınız olmayacaktır.
20 yaşımı doldurmaya gerek yok değildi ? normalden daha önce gitmem için başvurmam mı gerekiyor
Çok pardon özür diliyorum ben sizi 1982 doğumlu sanmıştım, yani tecilinizin 2012 yılında bitecegini sanmıştım, öyle bir şey olmasının imkanı yok yani askere erken gitme imkanı, çeşitli bir çok sebeple askerliginizi tecil ettirebilirsiniz fakat erken askere gitme olasılıgınız yok. Ayrıca celp dönemi seçme lüksünüzde yok yani ağustosda gitmek istiyorum deme şansınız yok.