Cevap: Facebook ile ilgili soru
ilgilenecek kimse yok mu acaba
Bilişim hukuku alanında ortaya çıkacak hukuki ihtilaflarda delil olarak yine sanal ortam kayıtları ileri sürülmek zorundadır.Eğer bu kimse sizin küfür içerikli yorumunuza ilişkin bir sanal kayıt ortaya koyamaz ve bunu ispatlayamazsa emin olun bir şey olmaz.Ancak bu sosyal paylaşım sitesinden mesajınız belki de silinmemişse veya siz silmenize rağmen kayıtlı ysa ve bunu ispatlarsa dava da aleyhinize durum işler..
Dikkat edin inşallah sizin mesajı silmemenizden önce o kişi mesajı print etmemiştir.Bazen bu yazıcı çıktılarının doğruluğunu ispat ederek mesajın sizin nickinize ait olduğunu ispatlama yollarından biri olarak yazdırmak da kullanılabiliyor.Gerçi bu hakimde şühe yaratabilir.Ancak doğruluğu ispat edilebilir bir delil durumunuda alabilir.
teşekkür ederim yanıtınız ve ilginiz için
başka bilgisi olan arkadaşlar??
yardım lütfen arkadaşlar konu güncel
Alıntı:
mc_dogulu rumuzlu üyeden alıntı
yardım lütfen arkadaşlar konu güncel
Sayın kardeşim,yardım diye feryat ediyorsunuzda peki neden küfür ettiniz.Artık bundan sonra bazı yeni çıkan kanunlara göre,öyle herkes ona buna dalamayacak sanal ortamda.Daha dikkatli olmanızı dilerim.Sorunuza gelince birşey çıkmaz gibi geldi bana.Çoğu sitelerde küfür dolu yorumlar var,olsa heralde onlara olur.En güzeli düzgün yazışmak.Ne olur ne olmaz,karışık bu işler.:ok