Facebook sahte profılle doğan telefon tacızleri
Merhaba arkadaşlar ; benımde başımda ıkı gundur bır problem var facebook isimli sosyal paylaşım sıtesıne sahte bır profılle kımlığını bılmedığım kışıler numaramı paylaşmışlar ve davetkar cumle kurmuşlar.. Bunun içindir kı 2 gundur tel. susmuyor tum numaralar ve msjlar bende hala savcılığa sıkayet etmeyı planlıyorum ama bu sonucu değiştirmeyecek.
Yenı gorenler yıne arayacak facebook yon. sıkayet ettım fakat oda kımbılır ne zaman sonuçlanır o profıl sahıbı hakkında yapabıleceğim hukukı bır işlem var mı ? Yardımcı olursanız çok memnun olurum..
Tesekkur Ederım..
Saygı ve Sevgilerle..
Cevap: Facebook sahte profılle doğan telefon tacızleri
Alıntı:
Gulden EKER rumuzlu üyeden alıntı
Merhaba arkadaşlar ; benımde başımda ıkı gundur bır problem var facebook isimli sosyal paylaşım sıtesıne sahte bır profılle kımlığını bılmedığım kışıler numaramı paylaşmışlar ve davetkar cumle kurmuşlar.. Bunun içindir kı 2 gundur tel. susmuyor tum numaralar ve msjlar bende hala savcılığa sıkayet etmeyı planlıyorum ama bu sonucu değiştirmeyecek.
Yenı gorenler yıne arayacak facebook yon. sıkayet ettım fakat oda kımbılır ne zaman sonuçlanır o profıl sahıbı hakkında yapabıleceğim hukukı bır işlem var mı ? Yardımcı olursanız çok memnun olurum..
Tesekkur Ederım..
Saygı ve Sevgilerle..
şikayet etmek istediğiniz kişinin profiline girin.
sol alt köşede şikayet et (report/block this person)
yazan yazıya tıklayarak kişiyi şikayet edebilirsiniz.
http://www.facebook.com/help/?faq=15644
ayrıca; telefonla arayan kişilere uygun bir dille, numarayı sizin vermediğinizi söyledikten sonra,
numarayı nereden bulduklarını sorun. facebook dışında başka siteye yazmışsa ordan da sildirmek için.
Cevap: Facebook sahte profılle doğan telefon tacızleri
olaylara bak ya makaram sarı bağlar kız söyler gelin ağlar:))))