Cevap: Sınav kağıdına itiraz
Bu durumda okul içinde tekrar incelenme dilekçesi verin demeyeceğim.Çünkü bu durumda da sadece maddi bir incelenme yapılabilmektedir.Eğer arkadaşınız yazdıklarını gerekçelendirebiliyor ve kendine güveniyorsa imkanı varsa açsın davayı derim.Aksi takdirde hocalara kolay gelen ama bir öğrenci için çok zor olan alttan ders alma müessesinin bir üyesi olmak zorunda olacak.
Alıntı:
kaosteorisi rumuzlu üyeden alıntı
Bu durumda okul içinde tekrar incelenme dilekçesi verin demeyeceğim.Çünkü bu durumda da sadece maddi bir incelenme yapılabilmektedir.Eğer arkadaşınız yazdıklarını gerekçelendirebiliyor ve kendine güveniyorsa imkanı varsa açsın davayı derim.Aksi takdirde hocalara kolay gelen ama bir öğrenci için çok zor olan alttan ders alma müessesinin bir üyesi olmak zorunda olacak.
Hoca bu durumda bi girişimde bulunıursan ben emekli olana kadar mezun olamazsın diye tehdit etmektedir. Daha önceden hiçbir sorun olmamıştır ama hocanın bu denli takması çok ilginç...
Arkadaşım bence eğer o dersin kürsüde başka bir hocası varsa ona bu durumu bir anlat.Çünkü akademisyenler genelde hatalrını ancak kendi seviyelerinde insanlar uyarınca fark ederler.Bu tip olaylar sürekli olmaktadır sanırım üniversitelere bahşedilen bilimsel özerklik mensuplarınında ruhlarına işlemiş.Bu tip bir olaya hiç maruz kalmadım ama ben olsam hocaya ne kadar çalıştığımı hatta isterse bir sınav olmayı dahi göze aldığımı felan anlatırdım belki vicdanı sızlar...
Alıntı:
kaosteorisi rumuzlu üyeden alıntı
Arkadaşım bence eğer o dersin kürsüde başka bir hocası varsa ona bu durumu bir anlat.Çünkü akademisyenler genelde hatalrını ancak kendi seviyelerinde insanlar uyarınca fark ederler.Bu tip olaylar sürekli olmaktadır sanırım üniversitelere bahşedilen bilimsel özerklik mensuplarınında ruhlarına işlemiş.Bu tip bir olaya hiç maruz kalmadım ama ben olsam hocaya ne kadar çalıştığımı hatta isterse bir sınav olmayı dahi göze aldığımı felan anlatırdım belki vicdanı sızlar...
Vicdan taşıyan kişi bir kere kalmakla bir şey olmaz demezdi en başta bence. Hukuki olarak bazı şeyleri hatırlatmak gerektiğini düşünüyorum
Yani arkadaşım dediğim gibi ülkemizde en büyük sıkıntı budur zaten.Öğrenci dersten kalabilmeyi göze alarak siyasetçi ülkesi için ölmeyi savcısı adaleti gerçekleştirmek için ölmeyi göze alamadığı için ne hukukta ne de siyasette nasyonal çapta bir hissedilir etki görülmüyor.Eğer bu bilinci yerleştirebilirsek emin ol yolsuzlukların ve adaletsizliğin olmadığı bir Türkiye kaçınılmaz olacaktır.Eğer ATATÜRK mezardan kalksa şu Atatürkçülük yaftasıyla ortalıkta gezinen siyasetçileri askerleri ve de akademisyenleri mezara gömerdi herhalde...Herhalde bu kesimler Atatürkçülüğün anlamını bilmiyorlar yada kendi menfaatlerine göre yorumluyorlar...Eğer imkanın varsa dava aç hakkını ara derim arkadaşım...