Mekan basma, adam dövme, hakaret
]Mrb Arkadaşlar.
Başımızdan geçen bir olayı anlatmak istiyorum .
Çalıştıgım iş yerindeki patronum Bir kişi ile tartışmış ve karşıdaki kişi bunu tehdit edip Küfür etmiş. Bizimde bu konudan bilgimiz yok birden servis geldi ve arabaya binmemizi istediler sonuçta patronlar bizde arabaya bindik ben mal yüklenecigini sanıyordum ama ne oldugu bellisizdi telefonlarla konuşuluyor hakaretler edliyordu. hiçbirşey anlamadan birden kendimi oduncular sitesinde bir dükkanın içinde dövüşte buldum arkadaşları ayırmaya çalışıyor kendimi savunmak için elimede bir tahta parçası almıştım herkes yukarı kapalı olan yazaneye kaçıp bir çocugu sopalarla vurmaya başladılar bende müdahale eder im mahsatıyla yukarı cıktıgımda artık yapacak hiçbirşeyin olmadıgını anladım tam kapıdan cıkarken biri bana bir sopayla vuracaktı ki masa duran monitör ü alıp sakındım ve elimdekini atıp kaçtım ve olay yerinde uzaklaştım
evet arkadaşlar bu olayda nasıl bir ceza alırım bana bilgi verirseniz tşk ederim
hiç kimseyle yakın temasta bulunmadım kimseye elimi bile kaldırmadım sadece benden uzaklaşsınlar diye birkaç tahta parçası attım üstlerine dogru (hafif tahta parçaları) onlarla yaralanmaları söz konusu bile degil bu olaydan 20 gün öncede işten eve giderken yolda benden para isteyen birine para vermedigim için 2 ayrı yerimden ciddi şekilde yaralandım dikişleri bile 1 hafta önce cıkartmıştım ve bu olay kendimi korumadıgım için olmuştu..
Cevap: Mekan basma, adam dövme, hakaret
Muhtemelen savcılık soruşturma açacak ve ifadeler alınacak. Verilen ifadeler doğrultusunda sizi suçlayan olursa sanık olursunuz. Savcının hangi maddelerden kime ne dava açacağını bilmediğimiz ne ceza alabileceğinizi söylemek imkansız.
Cevap: Mekan basma, adam dövme, hakaret
sanırım olayda iki taraf arasında anlaşma saglanmış ve davalar dan vazgeçilmiş