Alıntı:
<b id="quote">quote:</b id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote">Sayın Atay,
Her ne kadar inceden dokundurmalarla da dolu olsa yorumunuz için çok teşekkür ederim.
Şunları belirtmekte fayda görüyorum:
Sahibi olacağım sitede, tekrar belirtiyorum, paramı yalnızca nakit transferi sağlayarak komisyon olarak kazanacağım, Pardon da bunun, amiyane tabirle, "pezevenk"lik ile nasıl bir ilgisi var?. Madem kanun konuşuyoruz, şunu sorayım: Fiziki dünyada bir muhabbet tellalı, fahişeyi müşterisine yönlendirir değil mi? E ben bunu yapmayacağım ki. Bu fark önemli değil mi? Ben kimseyi kimseye satmayacağım için argümanınız hatalı, ya da en azından noksan olmuyor mu?
Bana biçtiğiniz yafta, "fuhuşa aracılık eden kişi"...dediğim gibi ben kimseye "gelin para karşılığı cinsel hizmet sunun" demiyorum ki. Sadece iki taraf arasında para alışverişini sağlayacağım.
Saflıktan bahsetmişsiniz. E peki piyasadaki bilumum arkadaş bulma servisleri" ne oluyor peki? Onlar sanal seksi bırakın direktman fiziki dünyada buluşup ne yapıyorlarsa yapıyorlar değil mi? Bu Einstein'i atomu parçalamayı becerdi diye atom bombasının neticeleri yüzünden mesul tutmaya benzer ki pek doğru olmaz.
Son alarak müsaadenizle şunu da sorayım:
Diyelim ki gayet kanuni bir genelev açtım. Bu genelevin internet şubesini de açamaz mıyım?
İlgi ve zamanınız içi tekrar teşekkür ederim.
İyi günler.
M. Emrah Seral
<div align="right">Ekleyen: emrahseral - 25/12/2005 : 14:40:24</div id="right">
</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote">
SAYIN M. Emrah Seral,