Cevap: Akdeniz Hukuk Fakültesi

Hayırlı Olsun.Endişeye mahal yok.:DD

Hayır 'lı olmasına olacakta da hukuk bölümü bu dışardan zor görünüyorr..

Zor değil.Çok zordur.Allah kolaylık versin.:DD

Cefasız Sefa olmaz :) tabiki sefa sürmek istiyorsan cefasını önce çekiceksin Akdeniz hukuk benimde hedeflerim arasında gitmek istediğim bir yer ayrıca rektörde hemşerim oluyor :) hemşeriden ziyade aynı köylüyüz Prof.Dr. İsrafil Kurtcephe 

Alıntı:

sonyakadan rumuzlu üyeden alıntı

Zor değil.Çok zordur.Allah kolaylık versin.:DD

sağolun çok güzel moral veriyorsunz :)
	Alıntı:

Kenan46 rumuzlu üyeden alıntı

Cefasız Sefa olmaz :) tabiki sefa sürmek istiyorsan cefasını önce çekiceksin Akdeniz hukuk benimde hedeflerim arasında gitmek istediğim bir yer ayrıca rektörde hemşerim oluyor :) hemşeriden ziyade aynı köylüyüz Prof.Dr. İsrafil Kurtcephe 

niye hedefleriniz arasında ? Akdeniz de çok mu torpil oynuyor :p

Alıntı:

ODEV rumuzlu üyeden alıntı

niye hedefleriniz arasında ? Akdeniz de çok mu torpil oynuyor :p

Valla gitmediğim ve okumadığım için bilemiyorum torpil var mı yok mu ama hemşerim rektör niye gitmek istemim :) ayrıca Akdeniz iyi bir üni diye biliyorum  

Ben Akdeniz Üniversitesi hukuk fakültesi mezunuyum. Sizin durumunuzdayken yaşında verdiği tecrübesizlikle araştırmadan tercihlerimi yaptım. Hukuk okumak istiyordum ve sırayla hepsini yazdım. Bu arada üniversiteye girişim 2002 dir. Ben kayıp yaptırdığım yıl daha mezun bile vermemiş yeni bir bölümdü Akdeniz üniversitesinde. Hukuk fakültesine tahsis edilmiş bir binası bile yoktu. Derslere girecek hocaları tammanasıyla mevcut değildi. Bu ister istemez insanın motivasyonunu düşürüyor, şehrinde verdiği güzelliklerle birleşince okuma hevesini azaltıyordu :) Ama son zamanlarda yeni kendine ait binasıyla ve öğretim elemanlarıyla eğitim seviyesini oldukça yükseltti. Zaten okuma hevesi insanın içinde olmalı, o zor şartlara rağmen devrelerimin içerisinden 4-5 arkadaşım şuan hakimlik mesleğini icra ediyor. Yani bu donanımı yakalayabilmek verilen eğitimin katiletesinden çok sizin verileni nasıl alabildiğinizle alakalı. Eğitim ve sonrasındaki iş yaşamınızda başarılar dilerim...