Cinsel istismara girermi bu durum?
öncelşkle beni yanlış anlamamanız dilegiyle ben nişanlıyım ve nişanlım 16 yaşında bende 23 seneye yani 11 ay sonrada dügünümüz var kendisiyle gün esiri, telefondfa konuşmaky-tayız fakat gerçek kemik yaşıda 17 konuşmalarımız cinleslige kaydı telefonda fakat nbirazda ileriye gittik die bilirim telefonum dinleniyo olsa ben sabukalıyımve çevremizde bozuk çevremden kaylaklanan bi durumdan benimde telim dinleniliyo olabilir telefonum di,nlenmiş olsa kızın yaşının tutmadıda telefonda konusurken konu olmustu telefon dinleniliyo olsa eger benim naşanlımla telefonda cinsel münasebetinde biraz abartısına kaçmıs bulunduk istegi dogrultusunda benim ceza almamı gerektircek bi suç unsurumudur böle bi durum istismar etmişmi bulunuyorum şikayetci olmazlar böle birşey den mahkemelik olsakta kafamı çok yoran bi konu yardımlarınızdan dolayı çok saolun şimdiden kız ve ailesi şikayetci olmamış olsa benim ceza almamı gerektiren bi durum mu bu durum istismarmı tacizmi bilişim sucumu ceza alcak olsam bile nekadar ceza öngörülebilinir
Cevap: Cinsel istismara girermi bu durum?
istegi dogrultusunda olan birdurumda
Onbeş yaşını tamamlamamış veya tamamlamış olmakla birlikte fiilin hukukî anlam ve sonuçlarını algılama yeteneği gelişmemiş olan çocuklara karşı gerçekleştirilen her türlü cinsel davranış bu maddeye çevrilme söz konusu dogarmı korkum bu
Cevap: Cinsel istismara girermi bu durum?
siz büyüklerimden yardımlarınızı bekliyorum