asdbitanem rumuzlu üyeden alıntı
İlginize çok teşekkür ederim,eşim emekli asker olduğu için silahı var fakat ben sakladım,daha önce 2. bir silahı vardı benim bileziklerimle birlikte çalındı,polis hırsızın yabancı olmadığını söyledi.Ne yapmaya çalıştığını anlamıyorum bana ve çocuklara sürekli küfür hakaret iftira ediyor ,yanımızda yada telefonla.Yanına birisi geldiği zaman tamamen değişiyor,gören duyan ne iyi insan diyecek,bende küfürlerini kızımın arkadaşı tesadüfen yanımızdaydı dinlettim,ayrıca tehdit edişini diğer sözlerini telefona kaydettim bir faydası olurmu bilmiyorum.Şahit deniyor bu karakterdeki bir insana ben ancak bu şekilde şahit bulabilirim,ben çalışıyorum diye sürekli bize baskı uyguluyor çalışmak istediğimde her türlü hakaret iftira var...bir bakıyorsunuz çok iyi bir bakıyorsunuz anında değişmiş deli gibi bağırıp küfürler başlıyor ve boşanırsan hiç bir şey almayacaksın seni o zaman bırakırım ben çalıştım kazandım sen kim oluyorsun diyor,yok bir şey alırsan seni mahkemenin kapısında vururum diyor.Tamamen dengesiz davranıyor hepimizin huzuru bozuldu insanlarla konuşmak istemez hale geldik,sanki bu durumda boşanma da çözüm olmayacak gibi geliyor.