Polis Memuru Evrak Karıştırır mı?
S.a Arkadaşlar Konuyu Yanlış yere açmış olabilirim özür dilerim yönetici arkadaslardan
Ben yaklaşık iki hafta önce mahkeme kararının elime gelmesi ile giderek ifademi verdim.Aradan bir hafta geçtikten sonra beni aranıyorsun diyerek emniyete çektiler ben durumu kendilerine de anlattım ben mahkemeye gittim.İşim var benim işimden gücümden etmeyin yanlış anlaşılma var diye ama dinlemediler beni aç susuz sabah sekizden akşam 5 e kadar tutular sonra alıp mahkemeye götürdüler.benim anlamadığım bir insan mahkemeye gitmez ise aranıyor yazısı çıkarsa devlet bunun yol masraflarını cebinden öde seni getiren polisinde parasını ver mi diyor. beni mahkemeye polis memuru kendi arabasıyla götürdü üstelik benzin parasınıda benden aldı. Sonuç Savcı ne dese beğenirsiniz "bu adam daha önce geldi" evraklara nasıl bakıyorsunuz. polis memuru beni aldı geri getirdi dediği kelime de özür dilerm ben bu konuda mağdur olduğumdan dolayı suç duyurusundan bulunmak istiyorum.Lütfen beni yönlendirin.Devletin polisi memuru bu şekilde bir vatandaşı madur edemez kanatındayım
Cevap: Polis Memuru Evrak Karıştırır mı?
Savcılığa sikayet dilekçenle başvur.Olayı ayrıntısıyla anlat.