1 ay sonra emekli oluyorum fakat kredi kartı borcumdan icra ihbarnamesi geldi
Merhabalar 1 ay sonra resmen emekli oluyorum fakat kredi kartı borcumu 6 ay gibi ödemeyemedim asgari ödemeyi yani banka icra yoluna basvurmus 7 gun içinde borcu ödeyin diye ama şu an param yok ve çalışmıyorum iki ay sonraya kesin öderim diye tahahhüt versem emekli olunca bir bankadan maaşa karşılık kredi alıp tamamını ödesem olurmu ayrıca eşimle ortak tapulu bir evim var iki de çocuğum var boyle bir durumda ev satılırmı saygılar
Cevap: 1 ay sonra emekli oluyorum fakat kredi kartı borcumdan icra ihbarnamesi geldi
icra ihbarnamesini postadan imza karşılığı aldım bunu da ilave etmek için yazdim
Cevap: 1 ay sonra emekli oluyorum fakat kredi kartı borcumdan icra ihbarnamesi geldi
ayrıca bana yollanan ilamsız ödeme emriymis bunu iki ay geciktirmek için borç mıktarınamı itiraz etmeleyım en gec iki ay sonra borcun tamamını ödeyeceğim acaba itiraz dilekçesinde bunuda belirteyımmı ıkı gunum var acil yardım arkadaslar
Borç sizin borcunuzsa ve ilamsız takip yoluna gidilen miktar doğruysa borca itiraz etmeniz %40 fazlasıyla ödemenize sebep olabilir.
İlgili icra dairesine giderek mal beyanında bulunun ve kesin olarak borcun tamamını kapatmaya niyetli olduğunuzu hangi tarihte kapatacağınızı bildiren bir taahhüdü icra dosyasına bırakınız.
Taahhüt ettiğiniz tarihte taahhüt ettiğiniz ödemeyi yapmazsanız Banka hakkınızda Taahhüdü İhlal suçlamasıyla İcra Ceza Mahkemesine başvurabilir yalnız. Bu sebeple ödeyemeyeceğiniz tarih ve miktar için sakın taahhütte bulunmayın.
2 Ay sonra emekli aylığından kredi çekerek borcu kapatacağınızı taahhüt edeceğinizi belirtmişsiniz. Ancak sorun şu bankaya olan borcunuz yüzünden yasal takibe alınmışsınız buda kkb ye bildirilmiştir kısacası kara listeye almışlardır bu nedenlede tekrar bir kredi alamazsınız.
Bu nedenle çekeceğiniz krediye ümit ederek sakın taahhütte bulunmayın aksi takdirde cezaevine girersiniz.
Alıntı:
water1 rumuzlu üyeden alıntı
Merhabalar 1 ay sonra resmen emekli oluyorum fakat kredi kartı borcumu 6 ay gibi ödemeyemedim asgari ödemeyi yani banka icra yoluna basvurmus 7 gun içinde borcu ödeyin diye ama şu an param yok ve çalışmıyorum iki ay sonraya kesin öderim diye tahahhüt versem emekli olunca bir bankadan maaşa karşılık kredi alıp tamamını ödesem olurmu ayrıca eşimle ortak tapulu bir evim var iki de çocuğum var boyle bir durumda ev satılırmı saygılar
Alacaklı vekiline iki ay sonra emekli olacağım,taksitlere bölüp o zaman öderim de.Şuan ödeyemem dersin.