İstenilen sorulara cevap yazılıyor istenmeyene yazılımıyor
bu site sorulara cevap yazmak için hazırlandıysa peki neden istediğiniz sorulara cevap veriyorsunuz istemediginiz sorulara cevap vermiyorsunuz 2 defa soru yazdım iksinede cavp yazılmadı bakıyorum diger insanlarda öyle kaç defa yazsada istenelene cevap yazılıyor istenilmeyen cevap yazılmıyor madem böyle keyfe keder bir iş yapçaktınız hiç yapmayın daha iyi en azından insanların zamanlarını ve vakitlerini çalmayın
Cevap: İstenilen sorulara cevap yazılıyor istenmeyene yazılımıyor
Alıntı:
murcey rumuzlu üyeden alıntı
bu site sorulara cevap yazmak için hazırlandıysa peki neden istediğiniz sorulara cevap veriyorsunuz istemediginiz sorulara cevap vermiyorsunuz 2 defa soru yazdım iksinede cavp yazılmadı bakıyorum diger insanlarda öyle kaç defa yazsada istenelene cevap yazılıyor istenilmeyen cevap yazılmıyor madem böyle keyfe keder bir iş yapçaktınız hiç yapmayın daha iyi en azından insanların zamanlarını ve vakitlerini çalmayın
Otomatik cevaplama makinelerimizdeki bir sorun nedeniyle, cevaplarda aksamalar olmaktadır.
Otomatik soru cevaplama makinelerimizdeki yeme-içme-dinlenme- geçimini sağlayabilme gibi gereksiz sorun yaratan ihtiyaçların ortadan kaldırılabilmesi için çalışmalar devam etmektedir sn.murcey!
( Bu arada https://www.hukuki.net/showthread.php...-maaş-alıyoruz linkinde 04.08 de sormuş olduğunuz sorunuza her nasılsa cevap verilmiş, bu yanlışlık için özür dileriz.)
Erdoğan hocam ayrıca istediğimiz sorudan başlayabiliyoruz değilmi?
murcey kendi görüşümce haklı bende bu konudan şikayetciyim açılan konularda istenilene cevap veriliyor gerisi kalıyor bende bir kaç konu açtım bende tam anlamıyla cevap alamadım....!
Engin Bey istediğiniz sorudan başlayabilirsiniz ancak bir yanlış dört doğruyu götürür. Ayrıca hesap makinası kullanmak yasaktır.
Bir yanlış dört doğruyu mu götürüyor?
Siz gelin artık dilerseniz ülkemize burda yine insaf var hala :)
Evet Artık kesin dönüş yapma zamanı gelmiş... Zaten yazdığım kitapta bitti. Hem kitabı yayınlatır hem de Türkiyede çalışırım.
Alıntı:
murcey rumuzlu üyeden alıntı
Alıntı:
Kenan46 rumuzlu üyeden alıntı
murcey kendi görüşümce haklı bende bu konudan şikayetciyim açılan konularda istenilene cevap veriliyor gerisi kalıyor bende bir kaç konu açtım bende tam anlamıyla cevap alamadım....!
Sitenin anasayfasında, üye kayıt sözleşmesinde ve hatta üyelik testinde dahi sitenin hukuki soru-cevap sitesi olmadığı, kişisel hukuki sorunlar için avukatınıza danışmanız kuvvetle vurgulanmış. Bu siteye kayıtlı hiçbir üyenin diğer bir üyeyi cevap vermeye zorlamaya hakkı ve gücü yoktur.