-
Aile kavgası
siteye yeni üye oldum çok güzel ve geniş kapsamlı bir site ve sorularımın yanıtlarını burada bulabilecğeimi düşünüyorum.
şimdi geçen babamla aramda bir tatsız durum oldu.alkollü bir şkilde eve geldi bağırdı bende o sinirle bağırınca küfür felen etmiştim. alkolun verdiği etkiyle karakola gitmiş ve benden şikayetçi olmuş sonra yine geldi ve evdeki camları kırdı bende karşı çıkınca tekrardan giti ve eve polisler geldi benimde ifademi almak üzere anemi ve benide karakola götürdüler. babamı hasteye götürmüşler 1.60 prpmil alkol çıkmış bende gittim ama bende alkol çıkmadı içmediğim için.şimdi ilk baştan şikayetciydi ama,sonradan şikayetini geri aldı.zaten ben hiç bir şekilde vurmadım hiç bir şey yapmadım ama tek küfürden dolayı şikayetci oldu. tabi sabah kalkınca pişman oldu amka iş işten geçti.şimdi bu olayda ilerde sacılık kamu davası filan açarmıı..Şimdiden teşekkürler..
-
Cevap: Aile kavgası
Babanız şikayetini geri almazsa evet açılır.
-
Selam.Ben de sizin gibi konu açıp soru sormak istiyorum.Ama yapamadım.Yardımcı olur musunuz?"Yeni konu açma hakkınız aktif" yazıyor ama olmuyor.Teşekkürler.
-
Hukuk forumları yazıyor üstte tıkla,orada konular var.Ceza,aile vs. Açacağın konu hangi tür ise tıkla,yeni konu aç göreceksin tıkla derdini anlat.
-
yarıdım edin lütfen kafama takılıyor bu konu..