Boşanma davasını temyiz ettikten sonra yeniden eş ile bir araya gelinirse temyiz süreci nasıl durdurulur. bilgi verirmisiniz.
Printable View
Boşanma davasını temyiz ettikten sonra yeniden eş ile bir araya gelinirse temyiz süreci nasıl durdurulur. bilgi verirmisiniz.
Temyizden feragat dilekçesi ile...
dava boşanma hükmüyle bitti. dosya temyize gönderildikten sonramı yoksa gönderilmeden öncemi yapılmalı.
her iki tarafda bosanma davası açmıştı. ben boşanmaktan vazgeçtim tek taraflı feragat edersem diğer bosanmak isteyen tarafın açtığı bosanma davasıyla bosanma sonuçlanmazmı?
ve yeniden bosanma davası açmak için kaç yıl beklenmeli.
Boşanmaya karar verilmişse temyizden feragat boşanma hükmünü kesinleştirir. Temyiz edip gerekçe olarak bir daha denemeye karar verdik denirse Yargıtay bir şey yapabilirmi bilmiyorum :)
eşimden anlaşmalı bir şekilde hiçbir şey talep etmeden boşandık kararları elden aldıktan sonra eşim temyiz ettirdi temyiz nedeni boşandıktan sonra anlaşmazlıklar çıkması gibi bir neden gösterdi bu süreçte ben ne yapmam gerekir ve yargıtay nasıl bir karar alır bilgi verirseniz sevinirim saygılar