Evleneceğim kızla aramıza husumet girdi, ne yapabilirim?
öncelikle herkeze merhaba arkadaşlar anlatacaklarım biraz ilginç gelebilir ama sizden acilen cevap bekliyorum.
2 sene önce birisiyle tanıştım sevdiğim için evlenmeyi düşündüm ve nişan yaptım daha sonrasında kendi isteğiyle sıklıkla cinsel ilişkiye girdik yani evlenmeden karı koca hayatı yaşıyorduk o bize geliyordu ben onlara gidiyordum daha sonrasında evlilik tarihini aldık ailelerimizle beraber hazırlıklara başladık ben kiraya çıkmak istemiyordum ben düğüne 3 ay kala ailemin evinin üstüne kat çıktım sıfırdan 3 ayda herşey tamamlandı herşey yolundaydı ancak düğünüme 5 gün kala nişanlım beni terk etti ve bütün borçlarla beraber ben yüz üstü kaldım herkeze rezil olmam ile birlikte.
Ayrıldığımızdan 1 ay geçtikten sonra tekrar barışmak istedi bende zaman istiyorum çok borcum var bitireyim oturalım konuşalım dedim ama o kabul etmedi ve anneme cinsel ilişkiye girdiğimizi söyleyeceğim diye beni tehtit etti bende söylersen söyle diye sitem ettim ve annesine söylemiş annesi yakama yapışıp bu nikah olacak dedi olmaz ise mahkemeye veriririm dedi.ben hala sevdiğim için herşeyin toparlanması için tekrar çabalamaya başladım annemi babamı ikna ettim.ancak nişanlım tekrar dengesiz hareketlerde bulnmaya ve aileme hakaret etmeye başladı bunlara istinaden bende herşey bitti diye kendisine ret çektim.
şimdi sonuç annesi beni mahkemeye vermeyi düşünüyor kızı ile cinsel ilişkiye girdiğim için sizce sonuç ne olur yada benim yapmam izlemem gereken yol hakkında bilgi verebilirmisiniz
not: Nişanlım benim ile tanışmadan 2 ay önce başka arkadaşı tarafından tecevüz edilmeye çalışılmış ama onun dediğine göre başaramamış ???? ( tecavüz edilip edilmediği nasıl anlaşılır )
Cevap: Evleneceğim kızla aramıza husumet girdi, ne yapabilirim?
not: Nişanlım benim ile tanışmadan 2 ay önce başka arkadaşı tarafından tecevüz edilmeye çalışılmış ama onun dediğine göre başaramamış ???? ( tecavüz edilip edilmediği nasıl anlaşılır )[/QUOTE]
tecavüz edilip edilmediğini siz ilişkiye girmeye başladığınızda anlamadınızmı? nasıl bunu nasıl sizin aleyhinize kullanabilirki