iyi günler kolay gelsin bir konu hakkında bilgi almak istiyorum yardımcı olabilirmisiniz.askerliğimi er olarak yapıyorum ve 5 aylık askeriken 78 günlük firarım var ve sonrasında tokatta teslim oldum ve birliğim tarafından mahkemeye verildim. mahkeme 2-3 ay sonra hakkımda karar vermiş ve 10 hapsim ve iyi halden ötürü indirimli hali yatarı 6 ay 20 gün bende bu karara itiraz ederek 7 ay önce askeri yargıtaya temyize gönderdim ve 3 aydırda birliğimde değilim ve askeri hastanedeyim diyarbakırda birliğim komutanlarımlada aram iyi olmadığı için onları arayıp bilgide alamıyorum. şimdi sorularım; 1 temyiz askeri yargıtaydan kaç günde döner ? 2 eğer karar aleyhimde gelirse tekrar temyiz hakkım var mı ? 3 sivile yansıdığında cezam da azalma olurmu ve normal terhis tarihimi 10 ağustos olarak belirtmişler o tarihte terhis olurmuyum cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim. lütfen yardımcı olun hemen cevap bekliyorum.. çok zor durumdayım fikir alacağım kimse yok lütfen yardımcı olunn cevap bekliyorum...