Facebookda texas holdem poker
merhaba facebookda texas holdem poker oyunu var bu oyunda sanal oyun parası alıp satmak suç mu yani birinden alıp birine satmak oyun tamamen sanal parayla oynanıyor gerçek deil yani aradım hiçbir yerde yazılı bir şey göremedim biri yardımcı olursa sevinirim
birde yasak olsa bildiğim kadarıyla telekom girişleri kapatıyor yasal olmayan sitelere oynayanda türkiye üzerinden 1 milyondan fazla kişi var birde bu oyunda satılan oyun parasıyla ilgili bir sürü site var
Cevap: Facebookda texas holdem poker
Şöyle birşey var tamamen mantık yürüterek söylüyorum.Siz bu oyunda ticaret yapıyorsanız vergisini ödemek zorundasınız.Haliyle anladığım kadarıyla şu anda vergi kaçırıyorsunuz.
yapan arkadaşlarım var bende yapmak istiyorum ama araştırıyorum yasal boyutunu
O zaman onlar kaçırıyor.Sadece mantıken söylüyorum ben hukuki olarak işin boyutunu bilmiyorum.Ama Türkiye de gelir sağlayan herkes ve kazanç yurt dışında dahi olsa Türk vatandaşı olan herkes gelirinin vergisini öder(Eğer yurtdışındaki vatandaş zaten ora tarafından vergilendirmemişse çifte vergilendirme yasağı) Sonuçta gelir varsa vergi de vardır özel muaflıklar olmadıkça hayır kurumu vs.