Banka Hesabım Bloke Oldu, Ne Yapmalıyım?
Finansbank'ta bugun saat 15:00 civarlarında yatan maaşımdan bir miktarını internet üzerinden fatura ödeyerek harcadım. Ancak saat 18:00 da bankaya gittiğimde hesabımdaki paranın bloke olduğunu gördüm. Telefonla önce şubemi aradım mesai saati bitti dedi. 444 0 900 ü aradım bilgi veremeyeceklerini; bilgiyi şubeden alacağımı söylediler. Ben sert çıkınca yaptıklarının yasal olmadığını anlatınca bilgilerimi kontrol etmeye karar verdiler. Aynen söylediklerini yazıyorum: "... hesabınız evrak eksikliği nedeni ile bloke olmuş görünüyor..." peki dedim bu evrak saat 15:00 de eksik değilmiydi? Hiçbir şekilde haber vermeden evrakım eksik diye bloke koydular. Ayrıca belirteyim, tam 1 yıldır düzenli olarak maaşımı bu bankadan alıyorum.
Bu konuda yasal olarak ne yapabilirim yardımcı olur musunuz?
Cevap: Banka Hesabım Bloke Oldu. Ne Yapmalıyım ?
Evrak eksikliği nedeniyle maaş bloke olmaz.Evrak eksikliği söz konusu olsa size telefon vesair bilgilerle ulaşırlar.
Cevap: Banka Hesabım Bloke Oldu. Ne Yapmalıyım ?
İşte bilgi vermeden benden evrak istiyorlar... Tamamen kanunsuz ve ne pahasına olursa olsun bu alanı boş bulup sömürücülük yapan tefecilere dur diyeceğim.