Yargıtay kararı bozulabilir mi?
Benim bi senedim vardı.Borçlu imzayı inkar etti
ve mahkemelik olduk yanlız imzanın onun olduğundan %100 eminiz
ve bilirkişi tayin edildi orda çok farklı bi imza atmış ve bilirkişi % 92 imza bunun deildir die karar çıkarmış buna karşılık karara itiraz ettik ve yargıtaya gitti 7 ay da orda bekledik ve yargıtay kararı da mahkemeyi onayladı kriminale göndermedi bu aşama da başka yapabileceğimiz birşey varmı? istanbul a gönderebilmek için dosyayı sorum şu yargıtay dan da cevap olumsuz geldi başka yapabileceğimiz birşey var mı?
ÖZEL MÜTALAA RAPORU HAZIRLANIRSA VE 3 KİŞİLİK HEYET RAPORU HAZIRLANIRSA YARGITAY KARARINI BOZULUR MU? YADA KRİMİNALE GÖNDERİLMESİNİ İSTEYEBİLİRMİYİZ..
Cevap: Yargıtay kararını bozulabilir mi?
Karar düzltme yolu açıksa 15 gün içinde Yargıtay kararına itiraz edebiliyorsunuz.
Cevap: Yargıtay kararı bozulabilir mi?
Karar düzeltme yoluna gidebilirsiniz.
Karar düzeltme yolunun açık olup olmadığına dair yargıtay kararının onama kararında hiçbir ibare yok
karar düzeltme yoluna gidebilirsiniz. ayrıca senetdeki imzaya yapılan itirazlarda borçlunun daha önce resmi makamlar önünde attığı imzalarda kontrol edilir. eğer imzanın kesin borçluya ait olduğundan eminseniz bu konuyada değinmeyi unutmayın.
Yargıtay kararında karar düzeltme yoluna ilişkin bir ifade bulunmaz. Karar düzeltme yolunun açık olup olmaması dava konusu meblağa göre değerlendirilir.
Anladım ama geç kaldık yargıtay karar vereli 1 ay ı aşkın bir süre oldu
Zaten karar düzeltme talepleri en az 90% ihtimalle red olunur.