Laptopum genç bir kızın kafasına düştü.
merhaba arkadaşlar.geçen ay evimin balkonun dan belediyenin ücretsiz wairless yayınından internete bağlanıyordum.evimiz 4.katta.bir anlık dikkatsizliğimden dolayı laptopum balkondan düştü.ve aşağıda arkadaşlarıyla konuşan genç bir kıza çarptı.hemen aşağı koştum.allahtan sadece hafif bir baygınlık yaşadı.fakat arkadaşları ve ağabeyleri tarafından tartaklandım kasıtlı bir hareket olmadığını defalarca anlatmama rağmen.tartaklandığım için ailesi hakkında suç duyurusunda bulundum.onlar da dikkatsizce adam yarlama durumundan benim hakkımda suç duyurusunda bulundu.şimdi bu konuda başıma ne gelebilir.kızın durumu gayet iyi ama ben doktor raporu aldım darp edilmemden dolayı.sizce ne olabilir.bu konuda yardımcı olursanız sevinirim
Cevap: laptopum genç bir kızın kafasına düştü.
Her iki taraf hakkında da ceza davası açılacaktır.Sabıkanız yoksa Hükmün açıklanması geri bırakılır.Öbür taraf içinde öyledir.Anlaşıp işi tatlıya bağlayın.
Alıntı:
sonyakadan rumuzlu üyeden alıntı
Her iki taraf hakkında da ceza davası açılacaktır.Sabıkanız yoksa Hükmün açıklanması geri bırakılır.Öbür taraf içinde öyledir.Anlaşıp işi tatlıya bağlayın.
yok hacı ya ağzımı burnumu kırdılar neyi tatlıya bağlayayım.şikayetim geçerlidir.bu durumda bana yardımcı ol
hem şu da var benim elimde doktor raporu var darp edildiğime dair.ama onlar da bişey yok.sadece laptopun düştüğünü gören 2 şahit
Eğer herhangi bir sabıka kaydın yoksa hükmün açıklanmasının geriye bırakılması denen denetimli serbestliğe hükmedilebirilir ancak sağlık raporunun varlığı davanın sonucu açısından önem teşkil ediyor.
Ya televizyonu düşürseydin.Halin nice olacaktı.Seni kaldırımdan kazırlardı.Hacı ,Hoca da seni kurtaramazdı valla.Haline şükret :DD
Cevap: Laptopum genç bir kızın kafasına düştü.
İyi bir avukat ile davanızı yürütürseniz, sizin ceza alıcağınızı sanmamakla birlikte karşı tarafın ceza alıcağı yüksek ihtimaldir.,Darp raporu, adli tıpdansa geçerli olur, ama normal bir doktor dan aldığınız rapor pekde faydalı olmayabilir.