Erhan Yurdayüksel hastaneye kaldırıldı
Büyük ustaya
Yutdışında yıllardır ülkesi adına ailesi ile birlikte özveriyle çabalar sarfeden vefakar dost sevgili Yurdayüksel....
Gazeteden konferans sunumunda mikrafon başında rahatsızlandığını okuyunca çok üzüldüm...
Okuduğum haberi bu sayfada Hukuki net okurları ile paylaşıyorum....
İnanıyorum ki okurlarında benim gibi burada senin yeni yazılarını sabırsızlıkla bekleyecekler....
Biran önce sağlığına kavuşarak klavye'nin başına geçmeni cani gönülden istiyor ve acil şifalar diliyorum .....
gercekmuhabir
--------------------------------------------------------------------------------
Erhan Yurdayüksel hastaneye kaldırıldı
Brüksel´de konferans sunumu sırasında kürsüde rahatsızlanarak bayılan ekonomist yazar Erhan Yurdayüksel, baygın halde ambulansla hastaneye kaldırıldı
Brüksel´de katıldığı konferansta sunum yaptığı sırada aniden rahatsızlanıp baygınlık geçiren Erhan Yurdayüksel, salonda sağlık görevlileri tarafından yapılan ilk müdahalenin ardından gelen ambulansla yakında bulunan Clinique de l´Europe´un acil servisinde tedaviye alındı.
Doktorları, Yurdayüksel´in yüksek tansiyon nedeniyle rahatsızlandığını, sağlık durumunun iyiye gittiğini ve bir süre gözetimde tutmak amacıyla hastanede kalacağını açıkladılar.
Babasının rahatsızlandığını duyar duymaz hastaneye gelen oğlu Adnan Çağan Yurdayüksel ; ´Babam sevenlerini korkuttu. Son zamanlardaki yoğun iş temposu içinde kendine fazla dikkat edemeyince dün aniden tansiyonu yükseldi. Birlikte doktora gittik, doktor dinlenmesi gerektiğini aşırı yorgunluğun tansiyonunu tetikleyebileceğini söylemesine rağmen babam doktoru dinlemedi, farklı ülkelerden çok katılımcı geldi görevimin başında olmalıyım diyerek bu sabah yeşil enerji fonlarının tartışılacağı konferansa gitti. Şu an durumu iyi gerekli müdahaleler yapıldı, bizi burada yalnız bırakmayan, ayrıca telefonla arayarak geçmiş olsun dileklerini sunan tüm dostlarımıza babam ve ailemiz adına teşekkür ederim´ dedi.
Not: Erhan Yurdayüksel´e YeniHaber ailesi olarak acil şifalar diliyoruz.
http://www.yenihaber.be/go.php?go=30...last_news&pg=1
Cevap: Erhan Yurdayüksel hastaneye kaldırıldı
Geçmiş olsun dileklerimle acil şifalar dilerim.
Bir an evvel sağlığına kavuşmasını diliyor sabırsızlıkla köşe yazılarını bekliyoruz, her zamanki gibi..
Sayın Yurdayüksel'e acil şifalar diliyor, buradan geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz.
En kısa sürede aramazda olması dileğiyle, saygılar...
Sn. Erhan Yurdayüksel' e acil şifalar diliyorum, umarım kendisini en kısa sürede sağlığına kavuşmuş olarak tekrar aramızda görürüz :(