-
Cinsel Taciz
Merhabalar;
Adıma cinsel taciz suşmalasıyla ilgili bir mahkeme çağrısı geldi
özet olarak konu 12 yaşındaki bir kızın okuldan evine gittiği sırada aynı apartmanın birinci katında oturan bir kişinin merdivende cinsel organını göstermesi ve bu iddaya bağlı olarak
TCK nın 43/1 , 105/1 ve 53. maddeleri gereğince süpheliye cezai işlem uygulanmasını isteyen savcı iddianamesidir.
sorularım şunlardır;
Şu anki durumda şüpheli yani ben mahkeme gününe kadar serbest bulunmaktayım.
ayrıca iddanemede deliller kısmında mağdur ve şüpheli beyanları adli rapor,nufüs ve sabıka kaydı,tüm soruşturma evrakı kapsamı denmektedir burda ki tüm soruşturma evrakının açıklaması ve kapsamı nedir.
ayrıca konu şu şekildedir
iddanameye konu olan günden yaklaşık 10 ay önce mağdur konumundaki kişinin ailesi apartmanımıza taşındı ben 24 yaşındayım ve karşı taraf 12 yaşında.sonkızla aynı apartmanda olduğumuzdan dolayı arasıra karşılaşmaktayız. 3 -4 aylık süre içinde her karşılaştığımızda slm verip nasılsın derdi bende cvplardım ve yolumuza devam ederdik. son 1.5 ay içinde 3 kez karşılaştığımızda (sokakta ve apartmanda) benimle konuşmak istedi ve hoşlandığını görüşmek istediğini ima eden sözler sarf etti (yanlış anlamayı engellemek için minyon tipliyim daha küçük görünüyorum 19-20). ilk ikisindi oturaklı bir şekilde yaş farkı ve çıktığım birinin olduğunu söyledim işin özü konuşmadan sonra gitti sonra yine tekrar böyle bir konuşma yaptık hemen hemen aynı şekilde ilerledi. sonrasında son görüşmede evden çıkarken merdivenlerde karşılaştık ve slm nasılsından sonra yine düşüncelerimin değişip değişmediğini sordu bende artık yorulduğum için iyi niyet yerine biraz dalgacı ve aşağılar tonda bir şekilde yürü git çocukmuyum ben el kadar kendine bi bak önce.süpyancıyamı benziyorum dedim bunun üstüne gülerek yoluma devam ettim neyse işlerimi bitirdim eve girdim tekrar yaklaşık bir saat sonra babası kızıyla ve oluyla aşağıya indi kapı çalındı baktım babası karşımda durmuş az önce yanlış hareket yapmışşın bir daha olmasın kafanı kırarım dedi ne oldu hayırdır dedim az önce yanlış ters hareket yapmışşın bir daha olursa seni burada yaşatmam dedi heralde kız dalğa geçtiğimi söyledi sonrada ağladı evde diye ona kızdı dedim tamam kusura bakma olmaz birdaha dedim sonra gittiler.bir saat geçti polisler geldi hakkımda sikayet olduğunu söylediler ve karakola çağırdılar tabi dedim gittik cinsel taciz şuçlaması var dediler hastaneye gidip adli muayene oldum.sonra döndüm aynı anlattığım şekilde ifade verdim 20 dakka sonra serbest bıraktılar evime döndüm.sorguda kıza merdivende cinsel organımı gösterdiğimi söylemişler. şimdi göstermediği gibi hadi yaptım diyelim babası (alkol kullanan sabıkası bulunan ve işşiz biri) beni niye kapıya gelince o sinirle dövmedi ben şahsen (üniv. okuyorum aynı zamanda çalışıyorum) boyle birsey yapılsa adamın bütün kemiklerini kırar öyle veririm polise saçma bir davranış. olay böyle oldu şu da var ki benim 3 senedir görüştüğüm kız arkadaşım bulunmakta ve o da çalışmakta ayrıca bu kızın benimle konuştuğu 3 seferi de bilmekte ve şahitlik yapmak istemekte (olayın gelişme aşamalarına tanıklık ettiği için) şimdi bu tartışma konusu hakkında durum ve düşüncelerinizi belirtirseniz sevinirim adliyeye yada avukatlar birşey olmaz takipsizlik çıkar diyor fakat internette araştırmalarımda çocuk olanların iddialarının kanıt sayılcağı gibi birşey okudum şimdi suçlumuyum ben ceza alıp hayatımımı karartacaklar. özel sektör çalışanıyım kpss ye çalışıyorum birlikteliğim var ve işe girince evlenmek istiyoruz bu durumda bütün hayatım değişecek.Bir iftira bu kadar güzlü olabilirmi ayrıca yaptığımı varsayarsak neden sadece gösterip bırakayım ki ben kızdan güçlüyüm evimin önünde olmuş neden daha ileri derecede şeyler yapmayayım ki
teşekkürler şimdiden
ayrıca suçsuzum yapmamda zaten
-
Cevap: Cinsel Taciz
56 kişi okumuş ancak yorum yapılamamış yine de ilginize teşekkür ederim.Forum yöneticilerinden ricam konuyu silebilirler.