Temyiz hakkınızı muhakkak kullanın..
Önce başımdan geçen olayı anlatmak isterim: evimde 3 daire var babam, ben, ve kardeşimin ailelerine ait 2003 yılında evime icra geldi.yanlız babamın dairesine girmek istediler, benim ve diğer fertlerin uyarıları hiçbir şekilde dinlenmedi. çünkü icra memurları yalnızca alacaklıların haklarını savunmaktalar. daha sonra biz engelleme yaptık polis ekipleri çağırıp bir anda 10-15 polis oldu. Yemin ederimki içlerinden bir polisin bunlar dayaktan anlar sopaları getirin demesiyle polis minübüsünden 4-5 tane sopa çıkarıldı (bu sopalr daha sonra mahkemede bizlerin evimizden getirdiğimizi polisler gözümüzün içine baka baka söylediler) kardeşlerime vurmaya başlandı. 1 poliste bağırıp çağıran babama yanımda "sus ulan orus...çoc.." demesiyle bende o polise aynı sekilde karsılık verdim. kardeşlerim 2 polisin elinden sopaları aldı. ben araya girip ayırmak için elimden geleni yaptım. sonuçta 2 kardeş ve babam kelepçelenip karakola gittik. orada komserin vatan hainleri dediği bize elinde kazma sapıyla gözdağı vermesi hatta küfür eden polisin utanmadan beni gösterip bu benim anama küfretti demesiyle benim üzerime yürüyen komser "eğer sende babama küfr edersen sanada küfür ederim" dememle polisin gözüne bakıp bana vurmaktan vazgeçmesi ilginçti. o gün nezarethane diğer gün ctesi nöbetçi hakim bize soruyu soruyor cevaplamadan hakaret ederek konuşturmadan direk metris tutukevine yolluyor. 29 gün sonra çıkmamız mahkeme 3 sene sonra bittiğinde 6 ay hapis herbirimize ve ertelenmesi...
tamam memura mukavemet ettik, dayağı yedik ama süpriz yumurta daha sonra ortaya çıktı. biz nasıl olsa yatmışız 1 ay artık suçlu olsak ne olur olmasak dedik ama..öyle değil
mahkeme karara bağlandıktan sonra yeni bir yazı geldi dikkat edin ilginçtir..2008 yılında 5 sene sonra haberimiz oluyor. 4 memur 15 gün rapor almış yani biz 4 kişi 17 polisin 4 tanesini sakatlamışız ama bizde bişi yok :)) sonuç adam başı 4500 tldan 18000 tl tazminat ve faizi hariç daha. Adaletin kestiği parmak kanamazmı??.. birkaç avukata sorduk boşuna uğraşmayın o parayı ödersiniz dediler. Ama biz yinede dedik Temyize verdik. Orada ki insan gibi kişiler yazdığım dilekçeyi gerçekten okumuşlar. KARAR BOZULDU. çünkü devlet hata yapmış tazminat davasını biz ilk tutuklandığımızda açması gerekiyormuş. ama bugün elime yeni gelen bir mahkeme davetiyesinde tazminat için Küçükçekmece sulh hukuk tan tekrar dava açılmış . İnşallah Temyizdeki Hakimler emekli olmadan nasıl olsa kaybedeceğimiz bu davanın temyizine yetişiriz..
TEMYİZ HAKKINIZI MUHAKKAK KULLANIN....
(Bu arada ben ünv mezunu. Kayserili 2 çocuk babası gayet uysal çevremde sevilen ve milliyetçi biriyim. her şehidimizde gözleri dolan biriyim. Asla Vatan haini değilim.)