Just Enlıshle ilgili problemım var nasıl çözmeliyim
09/05/2010 tarihinde just englıshten bı kur fıyatı 890 tl ıle anlasarak egitim almaya basladım.Kursa baslarken sözlesme imzaladıgımda ciddiyetle yaklastıgım ıcın maddelerı okumadan ımzaladım beş tane 180 tl brş tane 170 tl taksıtle birlikte 6 taksıtı odemeye basladım.Kursumun 4. haftasında işimden dolayı hafta sonu mesailere kalmaya basladım.Bu sebebten iş nedeniyle müdürüm ve calısanlarla sorun yasamamak ıcın mesaılere devam etmek zorunda kaldım.ıkı hafta aksadıgını ve aksamanın devam ettıgını dusundugum ıcın kursu dondurmaya karar alıp sozlesmeyı okudum.Maddelerı okudugumda hıcte aldıgım karara uygun bır maddde goremedım::)
9 maddeli sozlesmede kayıt dondurma ıslemlerı olan 5 maddedenbaslıyayım,
Kayıt dondurma işlemi devam eden eğitim kuru içerisinde gerçekleştirilmemektedir.
Eğitim içinde kesinlikle kayıt dondurma işlemi yapılamaz,
Ögrencilerimiz ancak mücbir sebelerden sözleşme haklarınını kayıt dondurabılır.devredebilir.Budurumda sorumlulluk müştereken müsteselsilen devam eder.
Kayıt dondurma işlemi telefon ile yapılmamaktadır.
Kayıt dondurdugunuza dair kurum yazısı almak gerekmektedir.
Kayıt dondurma işlemleri kursiyerin ödemelerini donduracagı anlamına gelmez.ödemler tediye devam eder.
Eğitime başlanırsa iptal işlemi kabul edilmez.
Mücbir sebelerden kayıt iptali yapılırsa tahakkuk eden ödeme dısında %30 daha odeme kosuluyla ıptal yapılır.
Aksi takdirde borclar kannunun 386.maddesi hükümleri uygulanır.sınıf azalması durumda vip saatler ugygulanır.
maddeelerin ilgili kısmı boyle.
Ben 160 ders saatıne sozlesme ımzaladım.İptal ettirmek istedigimde 60 saat almıstım.telefonla aradıgımda sıze donecez diyerek 3 haftamı daha aldılar yanı
100 saat oldu sonra yıne aaramadılar ben kurs yerıme hafta ıcı aksam gıttım haftasonuda calıstıgımdan gıdemıyordum yine sudan laflar sonunda sınırlendim .ben odeme yapmıyayım demıyorum taksıtlerımı odeyeyım ama hakkım saklı kalsın 4 ay sonra bı kurunuzdan yenıden hakkım kadar ders saatını dusun yenı odeme cıkartın baslıayyım dıyorum dedım.Dilekçe istediler felan yazdım sonra dılekce sonucu..
60 saat derse katılmısım odemelerım yanı 890 artı 150 tl daha fark ıstedıler kayıt dondurmak ıcın ve 65 saat ders bızden alacaklı olursun dedıler.sımdı benı bır ay salladılar bır ayda 40 saat gıttı.sonra 60 saat hakkımı bıraktılar dedıler 150 tl daha verırsın 65 saat hakkın saklı kalır bı kurdan devam edersın ne zmaan ıstersen.
Simdi budurumda hıc odeme yapmasam mı ne yapmalıyım hakkımı nasıl arayabılırım.odemelerı aksatmadım hıc.350 daha odemem var.540 odedım bugune kadar.sımdı burda bırakammam mı ?Ne yapmalıyım.Bilgi ve degerlendirmelerinize sunuyorum..yardımlarınızı beklıyorum.
Cevap: just Enlıshle ilgili problemım varnasıl cozmeliyim.
Just Turkish'le de sorununuz var görünüyor :)