Cinsel istismar, evlilik ve sonunda boşanma
suan eşimle anlasmalı bosanma davamız var 3 ay ertelendi.bu süreçten once 2008 sonunda biz evlendik.evlenmemiz ise su sekilde oldu...bizim arkadaşlıgımız vardı..arkadasken cinsel ilişkiye girdik 2 tarafında isteğiyle bayan 21 yasındaydı ama annesiyle bir olup beni evlilik vaadıyle kandırma cinsel istismar sucundan mahkemeye verdiler savcı beni serbest biraktı ve kızı adli tıpa falan yolladı bu süreç işlerken ben kzıın annesinin baskısıyla tehtitleriye kızla evlendirildim evlendiğimizie dağir dilekçe verdim ve dava takipsizlik aldı kapandı..ve evliliğim boyuncada hep karıstılar gel bosan gel bosan ve sonunda da bosanmamızı sagladılar dava acıldı ... bunların namusunu temizletmek için evlendikleri açık beni bu duruma soktukları ıcın maddi manevi tazmınat davası acabilirmiyim annesine...
Cevap: Cinsel istismar ,evlilik ve sonunda boşanma
Anlaşmalı boşanma protokolünde karınızın maddi istekleri var mı? Nafaka ya da tazminat?
Hayir yok benimde yok ama konu o degil benim daha once cinsle istismarla suclanmam ve tehtitle evlendirilmem ve sonra bosatilmam yani sadece para koparmak deil namusunu temizletip kizi temize cikarmak amaclari ve yaptilar yani kullanildim anladinizmi
Alıntı:
nickelcouch rumuzlu üyeden alıntı
Hayir yok benimde yok ama konu o degil benim daha once cinsle istismarla suclanmam ve tehtitle evlendirilmem ve sonra bosatilmam yani sadece para koparmak deil namusunu temizletip kizi temize cikarmak amaclari ve yaptilar yani kullanildim anladinizmi
Evet sorunuz anlaşılıyor.
İddialarınızı ispat edecek delilleriniz şahitleriniz varsa ve hakimi deliller ve şahitlerle ikna edebilirseniz evet maddi ve manevi tazminat alma ihtimaliniz var.
Bunlar faZlasiyla var ama 2 sene onceki dosyayi ve adli tip rporlarini delil gostersem olurmu ve bunlra nasil ulasicam dosya numarasini bilmiyorum ve o takipsizlik alan dosya tekrar acilirmi oda var yani bide onunla ugrasmayalim eskileri acipta suclama yapacagiz derken birde dert alamayalim ama namus temizlemek icin yapildigini knitlyacagim kesin nasil bir yol izlemeyelim savciya dilekcemi yazacagiz yoksa bosanma dosyasiylami olacak
Alıntı:
nickelcouch rumuzlu üyeden alıntı
Bunlar faZlasiyla var ama 2 sene onceki dosyayi ve adli tip rporlarini delil gostersem olurmu ve bunlra nasil ulasicam dosya numarasini bilmiyorum ve o takipsizlik alan dosya tekrar acilirmi oda var yani bide onunla ugrasmayalim eskileri acipta suclama yapacagiz derken birde dert alamayalim ama namus temizlemek icin yapildigini knitlyacagim kesin nasil bir yol izlemeyelim savciya dilekcemi yazacagiz yoksa bosanma dosyasiylami olacak
siz bu durumda anlaşmalı boşanmak istemiyorsunuz öyle mi?
Yaa bosanmak istiyorum zaten 2 gun once ilk durusmamiz oldu anlasmali dava acmistik hakim sordu bisanmak istiyormusunuz dedi evet dedik imza attik bi kagida sonrada bize dosyanin incelenmesi icin 3 ay ertelendi dedi bi kagida imza attirti anlasmali bosanmada ne dosyasi ne inceleyecek onuda anlamadimda sonucta ertelendi ama ben bosanmak istiyorum ama benim asil istedigim bosaniyim ama yaptiklarida yanlarina kalmasin sonucta namuslarini temizletmeknicin yuva kurdurdular ki hakim kurmasaydinda diyebilir ama ben bunlarla ugrasayimmi diyorum yoksa kendimde maddi manevi gorecwgim zararlarida dusunuyorum masraflar falan ve eski dosyayi karistiricaz yani tartamiyorum ne yapmaliyim benden bosanmak isteyen birinden bende tabiki bosanmak isterim benim dersim bosanmak deil bunlarin art niyetli yaptiklarinin bedelini odemeleri ne yapmaliyim ugrasma birak kurtuldunmu yoksa bisey cikarmi burdan saygilar
Virgül 000.Nokta sıfır 0.Kusura bakmayın...
Eski dosyanızı bulup bir avukatla görüşmenizi tavsiye ederim. Dosyanızın içeriğini avukat okuyup değerlendirsin. buradan size yardımcı olamayız çünkü. Profesyonel bir yardım gerekli. Eski dosyanızı inceletin avukatınıza. Eğer avukatınız maddi-manevi tazminat davası açarsanız kazanıp kazanamayacağınız ve eski dosyanızla ilgili yeniden ceza gündeme gelir mi gelmez mi görüşün.
Ayrıca şu anlaşmalı boşanma davası ile ilgili neye imza attığınızı bilmediğinizi yazmışsınız. Bunu da avukata gösterin. Siz birşey istemiyor diyorsunuz ama imza attığınız kağıtta ne yazıyor bilmiyorsunuz. Dava tutanağını avukatınıza gösterin önce.
İlginize cok tesekkurler daha soracak sey varda....bu kadariyla yetinecegiz cok tesekkurler