Galatasaray-Fenerbahçe maçında sahaya pet şişe attım, 6 ay statlara giriş yasağı aldım
merhaba arkadaşlar.ben aşırı fanatik bir Galatasaray taraftarıyım.25 mart 2010 tarihindeki derbide kapalı tribündeydim ve maçın siniriyle sahaya pet şişe attım.ve o pet şişe alex in sırtına geldi.stat kameralarından beni tespit etmişler ve sahalara 6 ay girişim yasaklandı.bu durum beni mahveder.ben tabir-i caizse tribün çocuğuyum.Galatasaraysız yapamam.bu cezamın kaldırılması için itirazda bulunacağım.acaba maçta selçuk un kışkırtıcı hareketleriyle volkan ın topu poposuyla kurtarmasını da delil göstersem bu cezamın kaldırılmasında etkili olur mu.yardımlarınızı bekliyorum.şimdiden teşekkür ederim.
Cevap: Galatasaray-Fenerbahçe maçında sahaya pet şişe attım.6 ay statlara giriş yasağı aldım.
Az bile ceza almışsınız,ömür boyu men cezası yada, hapis/para cezası da alabilirdiniz.
Yinede itiraz edin,cezanız belki artar bizlerde tribünlerden pet şişe atanları görmeyiz.
Cevap: Galatasaray-Fenerbahçe maçında sahaya pet şişe attım.6 ay statlara giriş yasağı aldım.
kardeşim ben hatamı kabul ediyorum.ama o an ki psikolojim başkaydı.ilk defa böyle bişey yaptım.siz bana hukuki yardımda bulunmayıp tenkit edecekseniz cevap yazmayın.ben hukuki yardım bekliyorum
hem şu da var ben 100 defa o pet şişeyi sahaya atsam isabet ettiremezdim.ama o sefer ne olduysa isabet etti.
ee sevgili arkadaşlar durumum hakkında yardım edecek yok mu
davanızda bence haklısınız.tribünde adam yaralama olayına karışıpta sadece 6 ay statlara girme cezası alan kişileri de gördük.bu yüzden itiraz ediniz karara.ama bu örnek karar dosyasını nereden bulursunuz orasını kestiremiyorum
Alıntı:
bartelmi diaz rumuzlu üyeden alıntı
davanızda bence haklısınız.tribünde adam yaralama olayına karışıpta sadece 6 ay statlara girme cezası alan kişileri de gördük.bu yüzden itiraz ediniz karara.ama bu örnek karar dosyasını nereden bulursunuz orasını kestiremiyorum
Acaba tribünde yaralanan normal bir vatandaşken,sahada pet şişe isabet eden milyon dolarlık futbolcuya yapılan hareketin cezası aynı olur mu.?Belki top toplayıcı veya başka birine isabet etseydi incelenmezdi diye düşünüyorum.
yardımlarınız için teşekkür ederim.şimdi yapmam gereken yanlış anlaşılmadıysam bu dediğiniz örnek teşkil edecek dosyayı bulmak ve itiraz da bulunmak değil mi
aynen öyle fanatik üye:))) zaten sırf galatasaraylısın diye yardım da bulunuyorum:)
attığın cisim hafifletici nedenlerin en başında bir kere.seni zora sokan futbolcuya isabet etmiş olması.zaten etmese sıradan bir vatandaştın şimdi.ama bütün türkiye tanıdı o gün seni:) itiraz ederken bir çok maçı da örnek gösterebilirsin.örneğin diyarbakırspor ve fenerbahçe maçları.o kadar sahaya madde atılıyor ki çekiç de var.atanlar kamerada kayıtlı olduğu halde hiç bir soruşturma yapılmamış.bir avukata danış bu görüntüler tedarik edilebilir.itirazını yapabilirsin