Cevap: Boşanma ve dolandırılmak
Boşanmak istiyorsanız karşı dava açabilirsiniz.
Anlaşarak boşanabilirsiniz ki eşinizin alacaklılarının verdiği rahatsızlıktan kurtulmak için en hızlı yöntem budur.
Evi terk etmesi haklı bir sebebe dayanmıyorsa, yani sizden daha ağır kusurluysa maddi-manevi tazminat ve nafaka talep edebilirsiniz.
Cevap: Boşanma ve dolandırılmak
Merhaba
İlknur hanım,
Eşim aynı zamanda ahlaksız bir yaşam süren biri.Tabiki herşeyden önce boşanmak için en geçerli sebep bu benim için ama 100 milyar paramı aldı şirkette batmış gösteriliyor mahkemeye gidersemde bir şey alamayacağımı bizzat kendi söyledi bu durumda anlaşmalı boşanma olması da mümkün değil çünkü param yok deyip para vermiyor ben şu an 6 yaşındaki çocuğuma sağdan soldan gelenlerle ve kredi kartıma yazdırarak bakıyorum.3 kuruşluk eşyaları götürecekler diye bundan boşanırsam adama gün doğmuş olur.İflas gösterilmiş bir şirket var ve yaptıkları alavere dalavereler.Yaptıkları yanlarına kar kalacak birde benim kredi kartlarıma yapılan borçlar var bunlarda benim üzerime muhattap direk benim.Ama borç onun borcu bu durumda ne olacak? Geçen bu süre zarfında mahkemeye kadar ben ne yapabilirim.Hiç para vermediği ve borçları üstlenmediği için anlaşmalı bir boşanma olmayacak.Zaten borcum yok dedi kaçtı gitti ikametgahı bile belli değil.
İlginize teşekkürler
İyi akşamlar