Temerüt nedeniyle tahliye davası
Merhaba. kiracım 7 aydır kirasını vermediği için temerut nedeniyle tahliye davası acmış bulunmaktayım. Bavamız bu çarşamba 28.07.2010 tarınde. dava dosyasına banka hesap dökümünü, suyu ödemediği için belediyenin suyu kesme belgesini, aidatları ödemediğine dair yöneticiden alınmış belgeyi ve noterden cekmiş olduğumuz ihtarnameyi, birde kira kontratını koydum... Gecen kiracım arayım davaya gelerek Hakimden evi boşaltmak için süre isteyeceğini söyledi. HAkim bu isteyi nasıl karşılar? ek süre verir mi? bu konuda beni aydınlatırsanız çok sevinirim... saygılar (gelişmeleri burdan bildireceğim ki benim durumuna düşmüş arkadaşlara yardımcı olmak isterim)
Cevap: Temerüt nedeniyle tahliye davası
bu gun dava vardı 28.07.2010. kiracı davaya gelmedi. Adalet sisteminin ne kadar cürümüş ve işlemez hale geldiğini bir kez daha gözlerimle şahit oldum. Hakim mahkemeye geldi bütün delileriyle kiranın 7 aydır ödenmediğini 2 aydır suyu dahi ödemeden suzuz yaşadığını sundum. O ise bilir kişinin banka hesaplarını incelemesine deyerek davayı 2 ay sonraya erteledi....
Böyle bir adalet olan ülkede şimdi artık diğer secenekleri düşünüyorum haftaya icraa dan da bir sonuc alamasam 2 kişi bulup eşyalarını cıkartmayı süşünüyorum. O beni versin davaya da görsün güzelim adalet sistemini....