Ne olur anne ve babalar yapmayın
Boşanmakta olan veya boşanmış anne babalar ne olur çocuklarınızı anne yada babaya göstermeme veya soğutma yapmayın.Biz bunu çok acı bir şekilde yaşadık.Erkek kardeşim eşinden geçen yıl boşandı çocuğun velayeti anneye verildi.15 günde babayı görüyordu çocuk alınırken hep sorun kavga ağır hakaretler tahrik Çocuğa senin baban öldü baban yok baban pislik.Çocuk bunları babaya yansıtıyordu baba benim babam ölmüş sen benim babam değilmişsin benim babam kim? Gibi sorular .Baba beni bırakma beni anneannem dövüyor Siz beni sevmiyosunuz istemiyosunuz diye ağlamalar.Sinek bile öldürmeye kıyamayan kardeşim abim her avdan geldiğinde onunla kavga eden sen cana kıyosun diye kızan .Bırakın sabıkası olmasını trafik suçu dahi olmayan birisi
İyice şuurunu kaybediyor.Olay günü yoldan geçerken çocuk babasını görüp yanına koşuyor kardeşimde çocuğu seveceğim derken kayınpederi defol buradan diye hakaret ediyor. Aralarında tartışama çkıyor.Kardeşim kayınpederini öldürüyo kayınvalidesinide ağır yaralıyor.Bütün bunlar 5 yaşındaki çocuğun gözünün önünde oluyor.Şimdi bu çocuk ömür boyu bu olayı unutabilirmi?
Cevap: Ne olur anne ve babalar yapmayın
Büyük geçmiş olsun Allah affetsin ve kurtarsın size de sabrı cemil versin.
Bu çok büyük bir acı allah kimseye yaşatmasın.Ne olur anne babalar tekrar söylüyorum yapmayın
Geçmiş olsun.Ders alınacak bir olay.
Ne demişler: Öfkeyle kalkan, zararla oturur.
Çok feci bir durum. Allah kimseye yaşatmasın böyle şeyler. Bir çocuk görme yüzünden olanlara bakın. Sanki yedi çocuğu baba. Bu ne öfke, bu ne nefret. Yazık. Çok yazık.
Baba cezaevine girince babanın ödemekle yükümlü olduğu nafaka ödeme durumu ne olacak bu durumda?
Cehaletin, acizliğin en bariz göstergesi. Ana - baba ile çocuk arasına mesafe koymaya çalışmak, onları birbirinden uzaklaştırmaya çalışmak ne yazıkki böyle sonuçlar doğurabiliyor. Anneler - babalar.. Boşanırken karı - koca olmaktan boşanılıyor.. anne - baba olmaktan değil. İbretlik bir olay. Yazık olmuş...