Iş kanununda 15 yıl siortalılık vede 3600 gün prim gün sayısı olduğu zaman sgk dan alınan kıdem tazminatı alabilir yazısı ile çalışanın işyerinden istifası sonucunda iş verenin kıdem tazminatını ödemedeki yasal süreç nekadar dır ...
Saygılarımla
Printable View
Iş kanununda 15 yıl siortalılık vede 3600 gün prim gün sayısı olduğu zaman sgk dan alınan kıdem tazminatı alabilir yazısı ile çalışanın işyerinden istifası sonucunda iş verenin kıdem tazminatını ödemedeki yasal süreç nekadar dır ...
Saygılarımla
SGK'dan alınan "kıdem tazminatı alabilir" yazısının işverene verilmesi halinde kıdem tazminatının hemen ödenmesi gerekir. Ödenmez ise yazının verildiği tarihten itibaren en yoksek mevduat faizi ile birlikte isteme hakkına sahipsiniz. Verilmiyorsa dava açacaksıznız.
Merhaba,
1992 yılında sigorta girişim var. 1994 yılından beri hiç ara vermeden çalışmaktayım. İlk işyerimde 2,5 yıla yakın çalıştım. Şimdiki işim de ise 13,5 yıl oldu.
Şu anda çalıştığım işyerimden ayrılmak istiyorum ve tazminatımı alabilmem için sadece bu işyerinde mi 15 yılı doldurmam gerekiyor. Yoksa tüm sigortalı olduğum yıllar ve günler yeterli mi?:alala
Saygılarımla
merhaba;
ben 2007 kasım ayında bir işe başladım. o dönem annemin sağlığı nedeni ile acil çalışmam gerekiyordu. çalıştığım yere beni işe alsınlar diye askerlik yaptım dedim
benden herhangi bir belge istemediler. 2010 aralık ayında askere gideceğim. kanunen benim kıdem tazminatı almam gereklimidir?
Merhaba,
1992 yılında sigorta girişim var. 1994 yılından beri hiç ara vermeden çalışmaktayım. İlk işyerimde 2,5 yıla yakın çalıştım. Şimdiki işim de ise 13,5 yıl oldu.
Şu anda çalıştığım işyerimden ayrılmak istiyorum ve tazminatımı alabilmem için sadece bu işyerinde mi 15 yılı doldurmam gerekiyor. Yoksa tüm sigortalı olduğum yıllar ve günler yeterli mi?
Saygılarımla