05....5646 numaralı avea hattımı aktif olarak kullanıyordum.882,04 tl faturamın gelmesi üzerine avea müşteri hizmetlerini arayarak faturamın yüksek gelme sebebini sordum.görüşmelerden dolayı olduğu söylendi hattımı kapatmak istediğimi söyledim.herhangi bir avea bayiine gidip son faturayı ödeyerek hattımı kapatabileceğim söylendi bu 882,04 TL borcu ödediktn sonra hattım tamamen kapanacakmı diye sordum evet ödediğiniz takdirde kapatılacaktır denildi.18.08.2009 tarihinde Ankara ankamall avm avea bayiine giderek kredi kartı ile ödeme yapıp bir daha ödeme yapıp yapmayacağımı sordum calışan personel faturanın ödendiğini bir hafta içerisinde hattımın kapatılacağı söylenerek iptal işlemlerini tamamladım.ayrıca 882,04 TL faturamın ödendiğine dair kart ekstrelerim mevcuttur.25.08.2009 tarihinde hattım aramalara kapanmış ve aktif olarak kullanılmamaktaydı.hattım kapatıldıktan sonra herhangi bir borç bulunduğu tarafıma tebliğ edilmemiştir.11.09.2009 tarihinde yine avea operatöründen 50....4227 numaralı heryöne sınırsız hat aldım.bu yeni hat benim üzerime kayıtlı olup adres bilgileri, bana ulasabilecekleri telefon numaraları yine önceki hattaki gibi aynıydı.bu numarayı kullanırken aveanın bana ulaşabilmesi için belirttiğim sabit hattı avea genel merkezi aradı.işimden dolayı bellirttiğim ikamet adresinde olmadığım için annem olan şükran erçelikle görüşüldüğü şafak erçelğin aveayı araması gerektiği söylenmiş ve başka hiçbirşey söylenmemiştir.avea merkezi arayıp tarafıma not bırakıldığını ve bir sorun olup olmadığını belirttim ancak bir sorun olmadığını söylediler.11.06.2010 günü icra takibi yazılı 05....5646 numaralı hattımın 3.330 TL borcu olduğuna dair ikamet adresime ihbarname geldi. Avea ile yazışmalarımızda ''Ağustos 2009 ve Eylül 2009 dönemi faturalarının son ödeme tarihi geçtiği halde ödenmemiş olması nedeniyle, Abonelik Sözleşmesi hükümleri gereğince, 08.12.2009 tarihinde hatlar için yasal takip sürecine geçilmiş olup, ödenmemiş fatura borcunun tahsiline dair işlemlere başlanmıştır. " diye cevap gönderildi. Kapatılma tarihi 25.08.2009 tarihinin üzerinden aylar geçmesine rağmen hiçbirşekilde uyarılmadım.ve şimdi bu borcU ödeyemiyorum.internetten araştırdığım da aveanın bunu yaptığını söyleyenler var. ne yapmalıyım yorummlarınızı bekliyorum teşekkürler...