Cevap: Karayollarının oyunu
33 kişi okumuş ama sanırım bilgisi olan kimse yok:D
Ağır bir trafik kazası sonucunda sorumluluk hukuku yönünden kimin ne kadar sorumlu olduğu bu sorumluluk için neler yapılabileceği nerde dava açılacağı ne tür deliller sunulacağı gibi esasen fazlaca teknik, emek ve zaman isteyen bir iş için bir meslektaşımızdan profesyonel bir yardım almanızı rica ederim
tsk tayfun bey
yine de bi fikri olan yada daha önce böyle durumla karsılasmış tecrübesi olan birilerinin fikrini alabalirim diye düşünmüştüm
sanırım bilgisi olan kimse yok
Alıntı:
greenmy007 rumuzlu üyeden alıntı
sanırım bilgisi olan kimse yok
Tayfun bey gerekli cevabı vermiş:
Alıntı:
esasen fazlaca teknik, emek ve zaman isteyen bir iş için bir meslektaşımızdan profesyonel bir yardım almanızı rica ederim
teşekkürler tavsiyelerinizi dikkate aldım
ama nedense iyi bir sonuç alamadım avukat arkadasım ek bir dilekçe ile görüntüleri dosyaya ekletmemi söyledi
ben jandarmayı aradığımda perşembe günü dosyam adliyede olacagını söyledim perşembe günü dilekçem ve görüntülerle adliyeye gittiğimde takipsizlik kararı verildiğini gördüm şikayetçi ve davacı olduğumu belirttiğim halde ve nedense itiraz hakkım da yokmuş sağlıklı bilgi veren biri olmayınca elimdeki bu delillerle haklı olduğum bir durumda adelet benim için çalışamadı
umarım bu konuyu okuyan arkadaşlar ülkemizdeki adalet sistemi bir kamu kurumuna karşı davacı iseniz nasıl yürüdüğünü anlarlar
Takipsizlik kararına itiraz hakkınız elbette var. Karar size tebliğ edilecek, 7 gün içinde en yakın Ağır Ceza Mahkemesine itirazda bulunabilirsiniz.
Bununla birlikte ceza davası açılmamış olsa dahi maddi manevi tazminat davası şansınızı deneyebilirsiniz.
tşk ilknur hanım
kararda tebliğine yer yoktur denilmiş sormasam tebliğ edilmeyecekmiş sanırım
kalemdeki memurlar ya artniyetli yada bilmediklerinden itirazı olmaz dediler elimden geleni yapacagım