Merhabalar.
Benim sorunum şu şekilde şimdiden yardımcı olan arkadaşlara teşekkürler..
2008 başında istanbulda bulunan şirketimizin merkezinde işe başladım 2009 yılının başında yani 1 sene sonra şirketim beni hendekteki diğer şirketine oradaki işleri yapmam için bütün haklarımda o şirkete dahil olmak kaydı ile yolladı ve bende hendeğe taşındım işe başladım ancak 2010 başında yeni bir müdür geldi ve gelirken eski arkadaşlarını şirketin belirli yerlerine yerleştiyor ve biz eskilerin yerine sürekli eleman alıyor yetiştiriyor sanırım bizleri işten çıkaracak ancak benim asıl sorum şu ben satın alma da çalışıyorum bana iş konusunda tezgah düzenleyip yanlış iş yapıp tazminatsız işten attırmalarından korkuyorum. Bizim şirketin üretim bölümünde bayanlara göre iş çok ben şimdi satın alma daki görevimden azlimi isteyip üretimde vasıfsız işçi olmak istediğimi belirten bir dilekçe yazıp müdüre versem beni işten atabilirlermi ? ama dilekçeye yeni gelen müdürün tarafsızlığına olan inancım olmadığı ve işteki rakabet ve iş gücümü kaybettiğimden dolayı yazıcam ..
Kısaza anlatim müdür satın almanın başına kendi elemanını planlamaya kendi elemanının insan kaynaklarına kendi elemanlarını yerleştirdi hep ve biz eskilere tuzak kurmasından korkuyoruz. işimiz hassas hesap para maliyet işleri onların kurduğu bir tuzakla yanlış bir oynama ile milyar liralık hata yapabilir veya milyar liralık hatalı bozuk ürünü şirkete alabiliriz ve bu durumda bizi atma yetkisini patron ona verir ancak ben üretimde pasif bir göreve gecersem beni unutur benle uğraşmaz diyorum çünkü sonuçta satın almada da bilgisayara veri giren hesap müşteri takip eden biriyim .
Lütfen yardım edermisiniz..